oliwiapatrycja
Fanka BB :)
U mojej siostry syn urodził się 54 i 3,5 kg ok a potem córka duża 60 cm i 4100 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przestań - z miła chęcią przekażemy wam , to bedzie przyjemność , ze inny bobas skorzystaJak byś miała na rozm. 56 coś ładnego to ja chętnie odkupie![]()
Dobrze wysle tu zdjecie jak wroce i od nikogo nie wezmę żadnych pieniedzy , dostałam to i chce przekazać gratisJasne, wstaw zdjęcia, ja może byłabym chętna żeby coś odkupić jeśli mi się spodobają![]()
Oo to dużo, moja to chyba jakaś kruszynka bo na początku 23 Tc ważyła 537 gJa dowiem się w poniedziałek, będę wtedy równiutko zaczynała 28 tydzień czyli rzekomo 29w 23 tygodniu ważyła 707 g
![]()
Ja nie. Pajacyki zamierzam zakładać jako pidżamkę tylko, więc wolę ze stopkamiKupujecie też takie pajacyki bez stopek ? Czy raczej nie praktyczne ?
Zobacz załącznik 855752
Ja chętnie coś przygarnę bo kompletuje wyprawkę od podstaw, nie mam nikogo w rodzinie kto mógłby mi coś przekazaćDziewczyny dostałam cały karton nowych ubranek od polskiego producenta ze 100% bawełny interlook w prezencie ( zadna chińszczyzna ) , nie wszystkie sa w moim guście i wiem tez, ze nie dałabym radę nawet je zalozyc malutkiej , bo mam mase moich plus tez prezenty od innych Firm. Czy któraś byłaby chętna , zeby jej przekazać w prezencie ? Niektóre wg mnie sa chłopięce , jak wroce z urlopu moge wstawić zdjecie i chętna mama moze śmiało do mnie napisac To wysle![]()
Ok najchętniej wyslalabym wszystko jednej mamie , to jak którejś sie z was spodoba napiszecie mi na priv .Ja chętnie coś przygarnę bo kompletuje wyprawkę od podstaw, nie mam nikogo w rodzinie kto mógłby mi coś przekazać![]()
Hej dziewczyny. Byłam dziś na USG i kurcze termin porodu to mi się przesuwa z każdym takim badaniemnajpierw że na 04.08, później że na 27.07 a teraz będąc w 28 tygodniu ciąży na USG widzę napisane 29+1
so what is going on ja się pytam. Zgłupieć można
![]()
Ja też tak zamierzam tylko na noc do spaniaJa nie. Pajacyki zamierzam zakładać jako pidżamkę tylko, więc wolę ze stopkami![]()