reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No i zajrzałam do pepco [emoji4] szczerze to średnio przepadam za tym sklepem, ale nawet udało się coś lepszego jakościowo wygrzebać:)
IMG_20180511_105817.jpg

Załączniki

• IMG_20180511_105817.jpg
    IMG_20180511_105817.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 307
Dziewczyny dostałam cały karton nowych ubranek od polskiego producenta ze 100% bawełny interlook w prezencie ( zadna chińszczyzna ) , nie wszystkie sa w moim guście i wiem tez, ze nie dałabym radę nawet je zalozyc malutkiej , bo mam mase moich plus tez prezenty od innych Firm. Czy któraś byłaby chętna , zeby jej przekazać w prezencie ? Niektóre wg mnie sa chłopięce , jak wroce z urlopu moge wstawić zdjecie i chętna mama moze śmiało do mnie napisac To wysle :)
Ja chętnie coś przygarnę bo kompletuje wyprawkę od podstaw, nie mam nikogo w rodzinie kto mógłby mi coś przekazać :)

Hej dziewczyny. Byłam dziś na USG i kurcze termin porodu to mi się przesuwa z każdym takim badaniem :) najpierw że na 04.08, później że na 27.07 a teraz będąc w 28 tygodniu ciąży na USG widzę napisane 29+1 :o so what is going on ja się pytam. Zgłupieć można :)

Mi też na środowym usg komputer po wielkości dziecka (980g w 25+5tc) przyspieszył termin porodu z 17.08 na 6.08. A fajnie by było, raz że lepiej wcześniej niż przenosić, a dwa że to akurat nasza rocznica ślubu by była☺

reklama
Do góry