E
Ewka34
Gość
Moj brat ma 32, a mama wola tez zdrobnialeMój brat ma 23 lata A mama go woła tak: Maciulkuuuu, myslalam ze spadne z krzesła hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj brat ma 32, a mama wola tez zdrobnialeMój brat ma 23 lata A mama go woła tak: Maciulkuuuu, myslalam ze spadne z krzesła hahah
Moja mama na Michała Michi woła (od Michael), a wiem, że on tego nie cierpi... to takie polskie Michałku.Mój brat ma 23 lata A mama go woła tak: Maciulkuuuu, myslalam ze spadne z krzesła hahah
Ja nienawidzilam jak w pracy jedna laska do mnie mowila Ewunia.. zwrocilam jej uwage zeby tak nie mowila bo tylko moi rodzice(teraz tylko mama) maja ten przywilej..Moja mama na Michała Michi woła (od Michael), a wiem, że on tego nie cierpi... to takie polskie Michałku.
A na mnie jak wołają Luiza, to nóż w kieszeni mi się otwiera, ciocia do dzisiaj do mnie Isia... no ludzie, ja mam 36 lat w tym roku![]()
Są takie skróty imion, które chyba każdemu nie pasują. Ja jak chcę mamie na złość zrobić, to mówię, że jedna córka będzie Marysia, a ona nie cierpi swojego imienia, a będę wołać Marylka... Albo Ewka, bo na moją mamę Ewa wołają (błąd w USC i zamiast Ewa Maria, jest na odwrót) a tego skrótu, to ona już wybitnie nie trawi. Hehe, z kolei na mojego brata dużego rodzina Kryniu woła, a to chłop po byku i Krynio, ale ja mam używanie wtedy, kocham wkurzać mojego ulubionego brataJa nienawidzilam jak w pracy jedna laska do mnie mowila Ewunia.. zwrocilam jej uwage zeby tak nie mowila bo tylko moi rodzice(teraz tylko mama) maja ten przywilej..![]()
Nie można, muszę je brać conajmniej godzinę przed posiłkiem aby żelazo się wchloneloA nie można po tej tabletce czegoś zjeść żeby jedzenie ja popchalo w głąb brzucha?![]()
Żelazo sorbifer durules no i faktycznie nie są duże ale jakiś niechca popłynąć, witaminy mam większe bo prenatal duo no i magnez chelamag b6.Nie ja nie mam problemu, popijam szklanka wodyone i tak nie są największe w porówniu z witaminami które biore
a Ty jakie bierzesz teraz?
My tez zdecydowaliśmy sie na Cabriofix po przeczytaniu opinii. Citi podobno właśnie niewygodny dla dziecka. Znalazlam w sklepie internetowym za 419zl i gratis dodaja ochraniacze na fotel i oslonki na szyby od słońca. Zamawialismy tez tam niedawno fotelik dla starszego syna, tez o wiele tanszy niz wszedzieA jeśli chodzi o fotelik maxi cosi city to tez się nad nim zastanawiałam, bo był tańszy od tego, który jednak planuje kupić, ale polecam popatrzeć na maxi cosi cabriofix. Jest lepiej wyprofilowany, kosztuje co prawda 465 zł na Allegro nowy, ale podobno na żywo da się ocenić różnice dużą w komforcie dla dziecka, w ułożeniu ciałka i ogólnie lepszy jest. Tak mi doradzała jedna dziewczyna, która widziała dwa te rodzaje na żywo w sklepie i nawet sprzedawczyni jej doradzała bardziej ten maxi cosi cabriofix![]()
Wiesz ja mam 34 lata i ktos obcy niebedzie mi mowil Ewunia.. jak to brzmi? Wole Ewka Ewcia Ewus, maz mowi Ewkus hyhy Ewunia jestem dla rodzicowSą takie skróty imion, które chyba każdemu nie pasują. Ja jak chcę mamie na złość zrobić, to mówię, że jedna córka będzie Marysia, a ona nie cierpi swojego imienia, a będę wołać Marylka... Albo Ewka, bo na moją mamę Ewa wołają (błąd w USC i zamiast Ewa Maria, jest na odwrót) a tego skrótu, to ona już wybitnie nie trawi. Hehe, z kolei na mojego brata dużego rodzina Kryniu woła, a to chłop po byku i Krynio, ale ja mam używanie wtedy, kocham wkurzać mojego ulubionego brata![]()