reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wlanie wróciłam jestem padnięta dla sukienki za 69,99 poświęciłam się na maxa jestem nienormalną ale mam w czym iść na komunie [emoji23]
Jechałam o 18:00 dojechałam do jednej galerii tam jej nie było musiałam jechac do drugiej tam były dwie ost nawet nie mierzylam brałam M i spowrotem do domu teraz ja namierzyłaś świetna jest ale mogłam wziasc s [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Trudno ważne ze ma odpowiednia długość
pokaz sie ! fajnie, ze mogla byc mniejsza to budujace !:D

reklama
pokaz sie ! fajnie, ze mogla byc mniejsza to budujace !:D

Nooo aż miło ale fakt materiał mega rozciągający ale długość idealna właśnie takiej szukałam a nie orzed kolana brzuszek duży i jakoś tak proporcje są zaburzone
IMG_9626.JPG
IMG_9628.JPG
IMG_9627.JPG

Załączniki

• IMG_9626.JPG
    IMG_9626.JPG
    260,5 KB · Wyświetleń: 411
  • IMG_9628.JPG
    IMG_9628.JPG
    243,7 KB · Wyświetleń: 419
  • IMG_9627.JPG
    IMG_9627.JPG
    261,1 KB · Wyświetleń: 420
Super a brzuszek taka typowa pilka !
dasz rade w wyzszych butach ? bierzesz tez cos na zmiane ?

Super a brzuszek taka typowa pilka !
dasz rade w wyzszych butach ? bierzesz tez cos na zmiane ?

Stara ja na te zakupy pojechałam w szpilkach [emoji23]
IMG_9620.JPG

Ogólnie jak są max do 8 cm to spokojnie daje radę i czuje się bardziej kobieco a nie jak paczek
Mam już +12 kg ...

Załączniki

• IMG_9620.JPG
    IMG_9620.JPG
    226,3 KB · Wyświetleń: 387
Stara ja na te zakupy pojechałam w szpilkach [emoji23]
Zobacz załącznik 856348

Ogólnie jak są max do 8 cm to spokojnie daje radę i czuje się bardziej kobieco a nie jak paczek
Mam już +12 kg ...
szacun moja droga ! ja bardzo cenie i podobaja mi sie wyzsze buty ale musza byc mega wygodne ... a teraz przy tym balonie z przodu jakos sie obawiam zalozyc ;) jakas niezdarna sie zrobilam ...

dodac jeszcze musze , ze wcale nie masz zlych nog , dziewczyno ! super i w krotkiej sukience!

Trochę mnie nie było znów ale zamawiałam resztę dla Maksia na allegro ;) więc dokupiłam
- Wanienke ze stelażem
- Wkład do pościeli (kołdra + poduszka)
- Prześcieradło do łóżeczka
- Organizer do łóżeczka
- Pudełeczko na smoczek
- ochraniacz na materac do łóżeczka
- nożyczki do paznokci
- Rożek (śliczny <3)
- materacyk / gąbeczkę do kąpieli
Zobacz załącznik 855797

No i został nam tylko albo aż wózek... Ile z was kupiło używany??? Czy każda nowy??
ja chcialam uzywany albo bebetto ale maz po testach w sklepie stwierdzil ze bierzemy lepszy i zamowil w zeszlym tyg espiro next avenue Link do: Wózek Espiro Next Avenue głęboko-spacerowy 107 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Ubranka odkupilam po synku sasiadki bo tez z lipca od 56 do 74 za 150 zl
Lozeczko ,organizer , wanienke , kolderke i posciel kupilismy w ikei
Kupilismy jeszcze lezaczek bujaczek wmega promocji w empiku Link do: Tiny Love, Wielofunkcyjny leżaczek z budką, 3w1
Maz mial benefig z pracy za 200zl wiec udalo nam sie zamiast prawid 500zl zaplacilismy tylko 99zl
Zostaly jakies drobiazgi reczniki , kocyki , pieluszki tetrowe butelki ,smoczki , rozek choc wacham sid bo pewnie bedzid goraco

reklama
Dzięki arona
Jak każda baba wiele bym poprawiła i tak jestem mega zadowolona bo z córka wyglądałam tragicznie grubo brzydko - powiedziałabym ze w życiu brzydszej ciężarnej nie widziałam
Ciąża była wtedy dla mnie depresyjna a miałam 22 lata

Teraz mam 30 lat i wygladam zupełnie inaczej
Idąc tym tropem na 40 stke zrobię sobie 3 dziecko wtedy już będę tap madel [emoji4] bo widzę ze im starsza tym lepiej wygladam w ciazy

Do góry