redferrari
Fanka BB :)
Dzwonili z labu... z 6 komórek 4 były dojrzałe ale tylko 3 się zapłodnionych... Tęsknie za moimi maluszkami...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie mieszkam w Pl. Jestem w Austrii i tutaj powiedzieli ze mam wsiąść ten czopek a oni podadzą mi środek uspakajajacy.Nie robią narkozy dlatego tak się boje [emoji853]. Dziękuje za odpowiedz. Może jakoś przeżyje [emoji23][emoji123]
Dziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...
To prosimy o fotki po wyjsciu [emoji5]Tak! Ja mam jutro fryzjera:*:*
To jest raczej mało prawdopodobne. Powtórz. Podejrzewam, że to błąd labu.Dziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...
W moja rocznice slubu [emoji2]
Super!!![emoji173]Jest serducho i 6 mm czlowieka!!!Tętna nie znam, bo p. Doktor na tak wczesnym etapie nie chce włączać dzwiekow. Wg USG termin na 4.01.2019
Nie odstawiaj, powtórz bete.Dziewczyny! Co się mogło stać? 7 dpt blastki beta 36, 9 dnia 495 A dziś, 13 dpt beta 1. Jestem załamana, tak dobrze szło. Nie wiem co dalej... brać leki? Odstawic? Ja pierd...
To jest raczej mało prawdopodobne. Powtórz. Podejrzewam, że to błąd labu.
Nie odstawiaj, powtórz bete.
Na wynikach jest napisane, że test przeprowadzono dwukrotnie. Chcialabym, zeby to była pomylka. Czy beta tak szybko spada?