reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

A mnie jest na lewym boku ostatnio niewygodnie. Czuję ucisk na jajnik albo inny narząd. Staram się spać na lewym, ale śpię i na prawym, zdarza się też na wznak. W pierwszej ciąży spałam na obu bokach:/
Mnie najlepiej zasypia sie na prawym. Owszem,kręce się w nocy i spie troche tak,trochę tak,ale budze sie też na prawym. Mam poduszke ciążową i na początku trzymała mnie na lewym boku,ale teraz nawet ona poległa

reklama
Dzień dobry :)
Ja dziś czekam na Szymkowóz(w sensie wózek :D),koleżanka wysłała wczoraj z Gdyni,tylko taki tyci problem widzę,że wg sledzenia przesyłki to pół wózka jest w Łodzi a drugie pół w Kielcach :errr: Oj,może byc ciekawie :-D
Mozesz dostac czesc dzis a czesc jutro :D znajoma tak miała

Ja sobie podkladam poduszkę jaska pod brzuch aby tak nie ciagnal a za plecami wzykla poduszkę. Tak zablokowana za bardzo się nie ruszam. W pierwszej ciąży słyszałam się od początku ze spaniem na lewej stronie. Tak bardzo ze już od 7 miesiąca strasznie mnie bolała lewą stroną ciała jak się kladlam. Teraz dopiero od 4 miesiąca leze na lewym i mam nadzieję że nie będzie bolało mnie pod koniec ciąży. :)

Wstałam o 4:50
Jakoś spać nie mogę... Dzisiaj o 11 mam kardiologa i trochę się stresuję... Czy się nic nie pogorszyło z moim sercem i nie będzie wskazań do cesarki.
Wczesną pobudkę wynagrodził mi widok z okna w kuchni :)
Tylko znowu chce mi się spać, a córka za chwilę się obudzi... Zobacz załącznik 857359
Cudownie... jak w bajce... i ta sarenka

@Margonelka W końcu dojdzie wszystko :) Napisz po odbiorze, czy koleżanka skombinowała kartony czy wystarczyła folia?

@Emol Dziwne z tym listem, że adresatka w ogóle odebrała zniszczona koperte. Plakietki nikt juz nie zwróci, Ty chciałaś dobrze, poświęciłaś swój czas i pieniądze, moze ktos inny wspomoze te dziewczyne.

@alina89 Te szacowania czasem sa przekłamane, na pewno beda to kontrolowac przy kolejnych usg. W PL też zalecaja wieksza podaż wody pitnej, wiec poki co po prostu tego pilnuj :)

Mozesz dostac czesc dzis a czesc jutro :D znajoma tak miała
Kurcze,nie strasz :D ale wszystko jest możliwe
@Margonelka W końcu dojdzie wszystko :) Napisz po odbiorze, czy koleżanka skombinowała kartony czy wystarczyła folia?
Gondola ze spacerówką obłożone pianką i mega zafoliowane streczem,a na stelaż znalazła karton,omotała też chyba streczem. Za przesyłkę zapłaciłam 103 zł bodajże,wzięłysmy niestandardowe paczki i żadnego problemu nie było z zabraniem :) Zobaczymy w jakim stanie dotra :D
Normalnie nie mogę sie doczekać,tak dzieciowo juz w domu będzie

Hej dziewczyny jakos was nadrobilam. Tak mi jakos czas tutaj szybko leci.tylko ze corka zrobila sie cycol i wszedzie musze byc z nia jak znikne jej z oczu to jest placz. Ja sie wystraszylam przedwczorwaj w nocy. Moja corka obudzila sie z bolem brzuszka i tylko noszenie na rekach ja uspokajalo bo masowal sie jej ten brzuszek i pol nocy przenosilam ja na rekach. Jak zasnela i sie polozylam to brzuch tak bolal i sie napinal ale staralam sie lezec i odpoczywac i przeszlo .
Gratuluje udanych wizyt , synkow i coreczek. U mnie raczej zostanie Maja chociaz tak ciezko mi sie przyzwyczaic. Z Kornelka jakos odrazu mi pasowalo.

Ja też się staram położyć się jak najwięcej na lewym boku kładę sobie poduszki między nogami bo jest mi wygodniej wtedy ale i tak budze się na prawym boku [emoji846] jest mi bezpiecznie bo dzisiaj zostałam zaatakowana przez męża i się bałam że mi brzuch zgniecie[emoji16]

reklama
Do góry