Lustysia
Fanka BB :)
Wow, ale super BrzusioJa też się pochwalę [emoji16] zdjęcie dziś robione [emoji23] Zobacz załącznik 857944

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, ale super BrzusioJa też się pochwalę [emoji16] zdjęcie dziś robione [emoji23] Zobacz załącznik 857944
Mi wszyscy mówią , że po kształcie widać , że będzie dziewczynkaTak mi już parę osób powiedziało , że widać po mnie że będzie syn. Skąd? Jak? Skaner w oczach?
Wow, ale super BrzusioJak duży już jest Twój dzidziuś? Ja byłam w ostatni piątek na wizycie to mała miała 33cm, 750g i cały czas jest ułożona poprzecznie
![]()
Ale cudenkaZobacz załącznik 857942 Zobacz załącznik 857941 Np to Teraz ja - moj brzuszek sprzed tygodnia - jak stoje wydaje sie duzo większy , przytyłam pewnie juz 5-6 kilo
- wyjęłam ubranka dla małej i wyglada na to, ze nie ma nic różowego Laura miała sporo a teraz mi sie odwidziało i u Astrid jest wszystko tylko nie roz![]()
Na tym zdjęciu faktycznie maleńki brzuszek jak na ten tydzień. Ale zdjęcia nigdy nie oddają tego jak wygląda na żywo. Jesteś wysoka to te 11 kg więcej miało się gdzie rozłożyć i jak dla mnie to jesteś szczuplutka bardzo [emoji5]
Dziękuje :*Super brzuszek :*
A ubranka takie ślicznejejjuu. A u mnie są tylko trzy sklepy z ubrankami dla dzieci w tym Pepco gdzie cały miesiąc jest jedno i to samo dziadostwo.. rzadko kiedy coś kupię ;((( nie mogę się doczekać moich paczek z nowymi ubrankami
A na jaki rozmiar kupowalas te ?
Tam są akurat body i to jest osobno, wiec fajnieA jeszcze mi powiedz , to ubranko po lewej. Śpioszekma zszyte ze sobą nie wiem co tam jest, body, bluzeczka ? Te białe rękawki. Bo będę miała kilka takich ubranek i zastanawiam się czy to jest osobno czy razem
![]()
Ło. Takie duże ?Nie powinno się porównywać, ale moja koleżanka jest teraz w 31 tc i jej maleństwo waży 2050 g....I lekarz tylko powiedział, że kawał chłopa [emoji16] nie ma cukrzycy ani nic. Więc, wydaje mi się że twoje maleństwo jest całkowicie w normie[emoji16]
Dziękuje :* To w zasadzie podobnie. Ja się cieszę w sumie, ze mała poki co poprzecznie, bo nie kopie mnie po żebrach czy pęcherzu i mam nadzieje, ze jeszcze zdąży się obrocic jak trzebadzięki :* Twój też pięknyja byłam tydzień temu w środę i mały miał 31 cm i 680 g
i był ułożony głową w dół , a wcześniej cały czas pośladkowo
![]()
![]()
A masz napisane "26lipiec :* "Ja dzisiaj mam 29.3 tydzień ale jak ktoś zapyta to mówię że 29 a nie 30, u lekarza też tak mam zawszę, jakoś nie lubię tak do przodu doliczaćjuż mam dosc tego stanu czuje się jakbym już z rok była w ciazy
a do termnu z USG pierwszego zostało mi 69 dni a z om 73 , tyle czasu jeszcze
![]()