Witajhej dziewczyny jestem w drugiej ciąży spodziewam się drugiej córki termin porodu mam wyznaczony na 8,08,2018 Przed urodzeniem pierwszej córki czasem tu zaglądałam a dzisiaj tak z nudów stwierdziłam i sprawdzę co u dziewczyn w podobnej do mojej sytuacji( oczekujących maleństw też w sierpniu
Fajnie, że z mieszkaniem się udałoTyleście nabazgrały przez cały dzień, a ja nie mam siły czytać. Jestem umęczona poczekalnią na SORze i czekaniem na okulistę na oddziale. W sumie zeszło mi na to 5 godzin, ale przynajmniej wiem, że to nic poważnego. Po prostu najzwyklejsze w świecie śluzowo-ropne zapalenie spojówek. Dostałam kropelki i za dwa-trzy dni powinno być po kłopocie. Gościu powiedział mi że ból głowy i oka są niezależne i tak siępo prostu przytrafiło, że zgrały się w czasie.
No i najważniejsze, umowa na najem mieszkania podpisana. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak to się zgłasza do urzędu skarbowego?
To się wysiedziałaś ale tak jak mówisz, najważniejsze, że to tylko zapalenie spojówek.

no niestety.. podobno jeszcze pieluszki dają ale chyba wolę wziąć swoje , bo to nic pewnego.
 no niestety.. podobno jeszcze pieluszki dają ale chyba wolę wziąć swoje , bo to nic pewnego.