reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O, to fajny szybki obiad. Może w czwartek zrobię:)

Mojemu smakowało tak, ze szok. Tak wyglądało :)
IMG_1401.jpg
.

A po obiadku
IMG_1403.jpg

Załączniki

• IMG_1401.jpg
    IMG_1401.jpg
    174 KB · Wyświetleń: 383
  • IMG_1403.jpg
    IMG_1403.jpg
    200,1 KB · Wyświetleń: 379
reklama
Dalismy rade z jednym to i damy rade z drugim ;) a nawet i trzecim i czwartym :p

Jasne :) każdego wybor i życie :) ja jestem po prostu uprzedzona do kredytów i my zamierzamy tak 2-2,5 roku zbierać na mieszkanie, uzbierać z 150 tys i wziąć ewentualnie max 70 tys kredytu żeby starczyło tez na wyposażenie wnętrza, sprzęty, jakieś farby, panele itd :)

Ja mam kocyk minky z poduszka do wózka , 2 takie milutkie chyba coś z polara nie wiem i zażyczyłam sobie od rodziców bo to może głupie ale nadal obchodzimy dzień dziecka , kocyk bambusowy lulalove [emoji4] piękny błękitny [emoji4]

No ten kocyk jest cudny. Ja chyba pozostanę na zestawie do wózka, zestaw do łóżeczka, tym jednym kocykiem z pepco za 20 Zł i tez chyba zaszaleje i w lipcu już jak nie będzie żadnego wydatku dla dzidzi, bo wszystko już prawie będziemy mieć do końca czerwca to tez kupię taki błękitny :)

Jasne :) każdego wybor i życie :) ja jestem po prostu uprzedzona do kredytów i my zamierzamy tak 2-2,5 roku zbierać na mieszkanie, uzbierać z 150 tys i wziąć ewentualnie max 70 tys kredytu żeby starczyło tez na wyposażenie wnętrza, sprzęty, jakieś farby, panele itd :)
To wszystko zależy od sytuacji życiowej[emoji16] Jak ktoś może poczekać i odkładać duże kwoty, żeby uzbierać na mieszkanie w ciągu 3 lat, to super [emoji16] Ale nie zawsze tak jest, wtedy pozostaje tylko kredyt[emoji16]

Mojemu smakowało tak, ze szok. Tak wyglądało :) Zobacz załącznik 859347.

A po obiadku Zobacz załącznik 859348
A ten ryż to jaki miałaś ? I to tak normalnie na wodzie gotowałas? Ja bym nie zjadła ryżu takiego suchego . Jedyny ryż jaki przełknę sam to basmati , do reszty muszę mieć jakiś sos czy omaste. Ale mięso wygląda wyśmienicie
To wszystko zależy od sytuacji życiowej[emoji16] Jak ktoś może poczekać i odkładać duże kwoty, żeby uzbierać na mieszkanie w ciągu 3 lat, to super [emoji16] Ale nie zawsze tak jest, wtedy pozostaje tylko kredyt[emoji16]
No albo jeszcze można zbierać 25lat na mieszkanie :D

Ja mam kocyk minky z poduszka do wózka , 2 takie milutkie chyba coś z polara nie wiem i zażyczyłam sobie od rodziców bo to może głupie ale nadal obchodzimy dzień dziecka , kocyk bambusowy lulalove [emoji4] piękny błękitny [emoji4]
U nas też obchodzi się dzień dziecka :D najlepsze, że moja mama też dostaje prezent od swoich rodziców na dzień dziecka :D

No ten kocyk jest cudny. Ja chyba pozostanę na zestawie do wózka, zestaw do łóżeczka, tym jednym kocykiem z pepco za 20 Zł i tez chyba zaszaleje i w lipcu już jak nie będzie żadnego wydatku dla dzidzi, bo wszystko już prawie będziemy mieć do końca czerwca to tez kupię taki błękitny :)

Koniecznie zamawiaj ze strony babyboutik, nigdzie nie widziałam taniej :)

reklama
Do góry