reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny macie już skręcone łóżeczko? Chciałam męża wygnac jutro żeby już je przywiózł, przynajmniej włożyłabym materac do niego i różne rzeczy pochowala do szuflady bo nie ma gdzie tego trzymać:/

Właśnie upiekłam szarlotkę pachnie w całym domu mm mm:)

Załączniki

• 20180523_174141.jpg
    20180523_174141.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 60
Dziewczyny macie już skręcone łóżeczko? Chciałam męża wygnac jutro żeby już je przywiózł, przynajmniej włożyłabym materac do niego i różne rzeczy pochowala do szuflady bo nie ma gdzie tego trzymać:/

Mniam, ale bym jadła :)

My jutro albo pojutrze będziemy mieć i mój Bartek już je skręca, przykryjemy folia i może czekać. Materac zamówię za 3 tygodnie i tez będzie włożony do łóżeczka, ale w tej sklepowej folii :)

U nas łóżeczko stoi skręcone ale bez materaca jeszcze. W lipcu zamówię :)
Właśnie wracam od dermatologa bo mam jakąś małą zmianę skórna na brzuchu od kilku tygodni. Na szczescie to nic złego. Mam w rodzinie czerniaka więc z zasady muszę być bardziej czujna, a dziś dowiedziałam się że co pół roku powinnam kontrolować znamiona.
W Rossmanie jak się ma kartę rossne to jest promo na podkłady poporodowe Bella mama. Wychodzą chyba po 3zl za opakowanie. Lovella też taniej aktualnie - to tak w temacie prania i prasowania ;)

Oj pyszne musi być [emoji16] ja mam ochotę na sernika..muszę upiec [emoji23][emoji23][emoji16]

Mniam, ale bym jadła :)

My jutro albo pojutrze będziemy mieć i mój Bartek już je skręca, przykryjemy folia i może czekać. Materac zamówię za 3 tygodnie i tez będzie włożony do łóżeczka, ale w tej sklepowej folii :)

To zapraszam do mnie haha :) podzielę się:)
Ja też mam materac we foli więc już wloze i tak samo posciel w folii:)
Łóżeczko mam po.synku bo jest jak nowe, spał.w nim tylko 6 miesięcy bo jak zaczął siadać uderzał w nocy w szczebelki i był straszny płacz:( I wtedy kupiliśmy turystyczne:) o takie jak wstawiłam:) l

Załączniki

• i-klups-lozeczko-safari-zyrafka-z-szuflada.jpg
    i-klups-lozeczko-safari-zyrafka-z-szuflada.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Taka przedkolacja do mnie przyszła :) jak ja uwielbiam arbuzy, takie soczyste.Zobacz załącznik 859747

Smacznego :) ja wczoraj i przedwczoraj taki deser tez zajadalam ;) dziś mam coś ochotę na maxdonald także wyjdę zaraz z pieskiem, a mój od 16-19 w piwnicy nadal.. to za karę pojedzie mi do po podwieczorek tzn frytki i 2 x cheesburgera :D bo takie ma życzenie córeczka

Do góry