reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny. Przepraszam ze tak rzadko się tu udzielam Ale przez te pogodę spędzam niemal całe dnie z córcia na dworze a przy niej grzebanie w necie jest niemożliwe. Ale staram się wieczorami poczytać troszkę co u Was slychac
Chciałam jednak podzielić się z Wami zdjęciem twarzyczki mojej coruni . Rozpływam się nad nim.
20180530_115925.jpg

Załączniki

• 20180530_115925.jpg
    20180530_115925.jpg
    499,9 KB · Wyświetleń: 469
Mała wazy już 1600g i z pomiarów wchodzi w 31 tc. Ładny klocek mi się szykuje
Witaj:) Super zdjęcie:)

Karakuła, dziwne z tą gorączką skoro nie masz żadnych innych objawów.

Nie mam już sił do tych upałów. Nie lubię upałów a teraz w ciąży to już w szczególności. Nie wiem jak ja wytrwam do 26.08.

Na jutro zaprosiłam rodziców, teściów, moich braci, męża siostrę na obiad urodzinowy syna. Przygotowałam część rzeczy na jutro: podsmażyłam mięso, cebulę, pieczarki i jutro tylko zaleję sosem i do piekarnika, zrobiłam sałatkę, ugotowałam kompot. Jutro tylko nastawię rosół, obrać ziemniaki i sałatę do obiadu.

Nie wiem może na NFZ jest inaczej, nawet nie wiedziałam, ze refundują te badanie jak wszystko jest w porządku. Ja płaciłam nie mała kwotę za prenatalne 260zl, ale byłam bardzo zadowolona. Zreszta to było z polecenia mojej polskiej gin. Jak ktos jest ze śląska to mogę szczerze polecić klinikę w Tychach ;)

U mnie i.moze wszystko było ok ale miałam to badanie z racji wieku ;)

Właśnie przyszły moje literki z imieniem z PL
IMG_0006.JPG

Piękne są ❤️ Nie mogę się napatrzeć, już chce pokój małej przygotowywać :)

Dzis mam taka nie moc, ze nie możecie sobie nawet wyobrazić, z rana tez jakos dziwnie się czułam, w sumie zaczelam trzeci trymestr, ale mam nadzieje, ze tak już nie będzie do konca :o

Załączniki

• IMG_0006.JPG
    IMG_0006.JPG
    803,7 KB · Wyświetleń: 416
reklama
Właśnie przyszły moje literki z imieniem z PL
Zobacz załącznik 862110
Piękne są ❤️ Nie mogę się napatrzeć, już chce pokój małej przygotowywać :)

Dzis mam taka nie moc, ze nie możecie sobie nawet wyobrazić, z rana tez jakos dziwnie się czułam, w sumie zaczelam trzeci trymestr, ale mam nadzieje, ze tak już nie będzie do konca :o

Śliczne te literki
Co do niemocy ja dziś zaczęłam 31 tydzień i id wczoraj też mnie jakoś siły opuściły :( tak mnie to przestraszyło że zwolniła tempo, zaczęłam leżeć więcej i nie chodzę już tak dużo jak dotychczas (potrafiłam zrobić dziennie 10km wg mojej aplikacji w telefonie).

Do góry