reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jednak dostałaś insulinę ale to dobrze ważne że lekarz jesteś pod kontrolą. Teraz z insuliną też się bada cukier?
Tak po śniadaniu godz badam i po każdym przekroczeniu 140 mam podawać 1 jedn.insuliny narazie tylko mam przed śniadaniem i na noc zobaczymy co będzie dalej.Dziś cukier 88 ale trochę zjadłam na noczy inaczej niż oni mi każą może powinni trochę z dieta modyfikować bo mi się nie stety nie udało np 3 dni cukier na czczo ok a 4i 5 dzień 92-98 a kolacja taka sama ciul wie o co wctym chodzi

reklama
❤️❤️
Screenshot_2018-05-30-23-17-47-635_com.facebook.lite.png
Screenshot_2018-05-30-23-17-44-542_com.facebook.lite.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-30-23-17-47-635_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-05-30-23-17-47-635_com.facebook.lite.png
    195,1 KB · Wyświetleń: 364
  • Screenshot_2018-05-30-23-17-44-542_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-05-30-23-17-44-542_com.facebook.lite.png
    181,9 KB · Wyświetleń: 357
Ja jeszcze kilka rzeczy plus te komplety muszę dokupić i wózek :) i też koniec :)
Jak mi się coś spodoba z ubranek to już na 74 będę kupowała , bo na 68 też mam sporo :)
No ja za duzo nie mam tzn chce kupic komplety welurowe,podobaja mi sie i na zime cieplutkie ;) moja corcia takie miala :p w Kik-u widzialam fajne :p a i promo mieli na spiochy welurowe,bo lekko wybrudzone byly ;) a ze teraz w pt jade z corcia po buty to moze kupie ze dwa komplety :D

Tak po śniadaniu godz badam i po każdym przekroczeniu 140 mam podawać 1 jedn.insuliny narazie tylko mam przed śniadaniem i na noc zobaczymy co będzie dalej.Dziś cukier 88 ale trochę zjadłam na noczy inaczej niż oni mi każą może powinni trochę z dieta modyfikować bo mi się nie stety nie udało np 3 dni cukier na czczo ok a 4i 5 dzień 92-98 a kolacja taka sama ciul wie o co wctym chodzi
Moim zdaniem masz cukier na czczo w normie.. :/

No ja za duzo nie mam tzn chce kupic komplety welurowe,podobaja mi sie i na zime cieplutkie ;) moja corcia takie miala :p w Kik-u widzialam fajne :p a i promo mieli na spiochy welurowe,bo lekko wybrudzone byly ;) a ze teraz w pt jade z corcia po buty to moze kupie ze dwa komplety :D

Na 68 czyli na zimę mam dużo pajacyków takich mikutkich, cieplych to już chyba więcej nie będę dokupywac. Leginsow/polspiochow , body krótki i długi rękaw i pajace zwykle. To na pewno starczy. Na 74 też kilka tych misiowych pajacyków :) będę patrzyła już tylko na spodnie i body :)
Nie ma u mnie w mieście kika :( a szkoda , bo fajne tam rzeczy są :p

Na 68 czyli na zimę mam dużo pajacyków takich mikutkich, cieplych to już chyba więcej nie będę dokupywac. Leginsow/polspiochow , body krótki i długi rękaw i pajace zwykle. To na pewno starczy. Na 74 też kilka tych misiowych pajacyków :) będę patrzyła już tylko na spodnie i body :)
Nie ma u mnie w mieście kika :( a szkoda , bo fajne tam rzeczy są :p
Fajne i czasem super promocje sa ;)

reklama
Do góry