reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja uciekam wieczorem się odezwę po sesji [emoji7]
Teraz jedziemy do teściowej, a potem na sesję :*
Tak się wystroiłam , a dziewczyna będzie miała jeszcze inne kiecki :) Zobacz załącznik 862395
Pięknie[emoji16]udanej sesji[emoji16]
Czegos takiego jeszcze nie widziałam pudełko dla dzieci :D:szok::-) :)Zobacz załącznik 862398 Zobacz załącznik 862399
Haha no nie gadaj, że pudełkują dzieci[emoji16][emoji16] czego Finowie nie wymyślą [emoji16]

Byłam wczoraj w Pepco i kupiłam spodenki,body na 74 i zawieszke do wózka/fotelika misia fajny bo ma szeleszczace nóżki i lapki ,dla córeczki kolezanki . Były też inne zwierzątka i chyba swojej małej też kupie taki zawsze gdzieś się przyczepi :D
Chciałam dla swojej niuni coś kupić ale nic fajnego nie było na mniejsze rozmiary i kupiłam tylko pieluchę i koszyk na pampersy może czy tam jakieś pierdoły :p
IMG_20180531_183212.jpg
IMG_20180531_183349.jpg
IMG_20180531_183055.jpg
IMG_20180531_183129.jpg

Załączniki

• IMG_20180531_183055.jpg
    IMG_20180531_183055.jpg
    1 019,1 KB · Wyświetleń: 448
  • IMG_20180531_183129.jpg
    IMG_20180531_183129.jpg
    978,1 KB · Wyświetleń: 462
  • IMG_20180531_183212.jpg
    IMG_20180531_183212.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 460
  • IMG_20180531_183349.jpg
    IMG_20180531_183349.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 463
Moje zamówienie już wczoraj zostało wysłane :D jestem w szoku bo pisała 3-6 dni roboczych, bo jednak troche tego było, a dokładnie po dwóch było już wysłane. Także porządna firma. Dziękuje za polecenie ;*
Nie ma za co :* a powiedz mi jeszcze, jaka grubość kocyka do wózka wzięłaś ?:)
Ja myślę 0,8 i zastanawiam się czy zamawiać dodatkowo grubszy na chłodniejsze dni :)

Czegos takiego jeszcze nie widziałam pudełko dla dzieci :D:szok::-) :)Zobacz załącznik 862398 Zobacz załącznik 862399
Ktoś zdrowy na umyśle wkłada w toto dzieci?

Mam wrażenie, że posiadam mniejsze płuca, średnio mi się oddycha. Nie wspominam nic na temat wpływu temperatury...
A tak poza tym, to agrestu bym zjadała
No i mój K na 90% przez najbliższe 4-5 mcy będzie pracował na miejscu :D

A stópencje mam jak baloniki, nic nie pomaga, leżenie, siedzenie, po prostu mam opuchnięte stopy i kostki... ale tak w każdej ciąży miałam na tym etapie.

Ktoś zdrowy na umyśle wkłada w toto dzieci?

Mam wrażenie, że posiadam mniejsze płuca, średnio mi się oddycha. Nie wspominam nic na temat wpływu temperatury...
A tak poza tym, to agrestu bym zjadała
No i mój K na 90% przez najbliższe 4-5 mcy będzie pracował na miejscu :D

A stópencje mam jak baloniki, nic nie pomaga, leżenie, siedzenie, po prostu mam opuchnięte stopy i kostki... ale tak w każdej ciąży miałam na tym etapie.
Masakryczne te pudełka :D

Mi też się ciężko oddycha ,a jak leżę na płasko to już się nie mówi , byle co zrobie czy się wykąpie i już zmęczona jestem , zapytałam gin powiedziala że to normalne bo macica jest wysoko wszystko uciska i dlatego tak się gorzej oddycha i trzeba się tak jesz cze pomęczyć a blizej porodu brzuch się obnizy i trochę już będzie lepiej :)

Byłam wczoraj w Pepco i kupiłam spodenki,body na 74 i zawieszke do wózka/fotelika misia fajny bo ma szeleszczace nóżki i lapki ,dla córeczki kolezanki . Były też inne zwierzątka i chyba swojej małej też kupie taki zawsze gdzieś się przyczepi :D
Chciałam dla swojej niuni coś kupić ale nic fajnego nie było na mniejsze rozmiary i kupiłam tylko pieluchę i koszyk na pampersy może czy tam jakieś pierdoły :pZobacz załącznik 862448 Zobacz załącznik 862449 Zobacz załącznik 862445 Zobacz załącznik 862446

Super, udane zakupy :)

reklama
My jutro składamy łóżeczko i też myślałam żeby uprać pościel, ale co z nią później zrobić ? Chowasz w folię jakaś ?

My łóżeczko tez jutro złożymy, ale chowamy je w całości pod folia jak już będzie stało rozłożone w pokoiku małej. Pościel dla małej to dopiero w czerwcu zamówię i wypiore dopiero w lipcu, schowam do szuflady w łóżeczku i jak wrócę ze szpitala to Bartek założy dopiero :)

Do góry