reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@miloscwczasachpopkultury tu któraś z dziewczyn też ten problem miała, ale łóżeczko dotarło. Ja bym do niego jechała, bo mam blisko.Tylko chodzi mi o jakość

Z jakością niestety nie wiem. Jasne, ja jednak uważałam, że czekanie 2 tyg na cokolwiek, na nadanie paczki itd gdzie płaci się 30 zł za kuriera to przegięcie o brak szacunku do klienta dlatego zrezygnowaliśmy. Zamówiliśmy identyczne łóżeczko jak od tego sprzedawcy tylko od innego i również czekamy już 2 tydzień.. ale dziś podobno już ma być u nas.

Ja w ciągu dnia czasem leżę na plecach jak np. Oglądam tv... Myślę, że organizm by nam dał znać gdyby tak było źle
Też tak myślę. U mnie nie organizm tylko Paulina wyraża ostry bunt przeciwko mojemu leżeniu na plecach więc grzecznie leże na bokach.

Witam się z rana dziewczynki :) ja wczoraj 12h na nowym mieszkaniu byłam... Co się nacharowalam to szok... Tym bardziej, że nawet nie mamy tam krzesła więc siedziałam na jasku lub lezalam na podłodze [emoji23] a no i zamiatalam gruz na kolanach bo miałam tylko taka bez kija...zdrapywalam szpachla stara farbę... Wszystko mnie dziś boli... A niedługo znów jedziemy

Heja! Jest tak gorąco, że wywaliłam słodycze z torby do porodu bo juz pływały. Najwyżej na porodówke jak bede ruszać to zapakuję, a jak zapomne to Ł potem dowiezie :)
Ja wczoraj byłam na ip z podejrzeniem odejscia wód. Na początku lekarze tez mysleli ze to faktycznie wody mi odeszły bo polali takim testerem i sie niestety zabarwiło. Ale potem robili mi 2 inne testy tym jeden taki specjalistyczny i to jednak nie były wody, miałam usg, ktg byłam przebadana całkowicie więc ufam lekarzom. Więc na szczęście jeszcze nie rodze i nadal jestem w 2 paku ale mam siebie i młodego obserwować.
Co do wózka my zakupiliśmy espiro next stylish 2in1, fotek mamy osobno bo kupilismy cybex aton 5 z bazą.
20180227_190800.jpg
20180227_190839.jpg
20180227_190453.jpg
20180227_190518.jpg

Załączniki

• 20180227_190800.jpg
    20180227_190800.jpg
    419,8 KB · Wyświetleń: 407
  • 20180227_190839.jpg
    20180227_190839.jpg
    298,3 KB · Wyświetleń: 405
  • 20180227_190453.jpg
    20180227_190453.jpg
    320 KB · Wyświetleń: 407
  • 20180227_190518.jpg
    20180227_190518.jpg
    357,3 KB · Wyświetleń: 409
hej witam się z rana :) Ja już po wizycie u diabetologa, pochwaliła mnie za cukry i prowadzenie diety :) Miło tak dobre wiadomości dostać.

Miałam dać znać, jak będzie promocja na segregatory pediatryczne od mamyginekolog - jest 10 zł taniej dzisiaj przy zakupie :)
Super, ze pochwala byla[emoji4]

Witam się z rana dziewczynki :) ja wczoraj 12h na nowym mieszkaniu byłam... Co się nacharowalam to szok... Tym bardziej, że nawet nie mamy tam krzesła więc siedziałam na jasku lub lezalam na podłodze [emoji23] a no i zamiatalam gruz na kolanach bo miałam tylko taka bez kija...zdrapywalam szpachla stara farbę... Wszystko mnie dziś boli... A niedługo znów jedziemy
Matko, w ten upal tak dajesz rade? Mi to ciezko nawet siedziec[emoji53]

Czerwiec, za miesiąc rodzimy :D

przepraszam ale nie pamiętam nicka. Chciałam zapytać o jakoś łóżeczka z firmy Link do: Arddrew - producent łóżeczek i mebli dla dzieci | Oficjalny sklep ?

dzień dobry :)[/Q
Czerwiec, za miesiąc rodzimy :D

przepraszam ale nie pamiętam nicka. Chciałam zapytać o jakoś łóżeczka z firmy Link do: Arddrew - producent łóżeczek i mebli dla dzieci | Oficjalny sklep ?

dzień dobry :)
hey jakoś tragiczna z zadziorami ze mozna się skaleczyć pomalowane jak bądź i do tego nie ten kolor co chciałam przyszedł pozie będę robić zdjęcia zęby mu wysłać i odesłać łóżeczko za 450 zł za taki stan to masakra a pyzatym kontakt telefoniczny nie istaneje z sprzedawcą zawsze pełna skrzynka na e-maila odpisuje jak mu sie chce

reklama
Do góry