reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

I co?[emoji4] ale dostałaś wiadomość, że już wysłane? Bo pewnie przez długi weekend się opóźnia [emoji39]Ja to was podziwiam [emoji4] Ja muszę przymierzyć każdorazowo stanik i dopiero kupuję [emoji4] teraz to tym bardziej[emoji16]oby ci się tylko przydały[emoji16] Czasem dzieci nie lubią czapek, ani żadnych ozdób i opasek[emoji16]

Już przyszło łóżeczko, zaniedlugo mój wróci z piwnicy, bo często tam coś remtontuje i robi, wyjdzie z pieskiem, weźmie prysznic i będzie skręcać łóżeczko. Oczywiście jak zrobi to się pochwale :)

reklama
Skończone ❤️
squarequick_201861184914198.jpg

Jeszcze jak u nas w mieszkaniu będą różowe jasne ściany , to tak ślicznie się będzie łóżeczko odbijało ❤️❤️

Załączniki

• squarequick_201861184914198.jpg
    squarequick_201861184914198.jpg
    543,7 KB · Wyświetleń: 538
Już przyszło łóżeczko, zaniedlugo mój wróci z piwnicy, bo często tam coś remtontuje i robi, wyjdzie z pieskiem, weźmie prysznic i będzie skręcać łóżeczko. Oczywiście jak zrobi to się pochwale :)
A mi materacyk nie przyszedl :( ale za to mam torbe do szpitala spakowana,a ze oni ciuszki daja,pampersy,podklady itd to duzo nie bralam :p tylko kapciochy musze sobie kupic bo te co mam awaryjnie do szpitala,to za cieple sa ;)

reklama
U nas deszcz i burze po upalnym dniu :)
Ja się bardzo cieszę że jutro szafa będzie składana. Od razu zabiorę się za pranie ciuszków i prasowanie, przygotuje torbę do szpitala. Mój chłopak już mnie pogania że nie mam gotowej no ale jak tu przygotować coś jak w pokoju magazyn jeszcze.
Złożymy łóżeczko i zamówimy materac w tym miesiącu po wypłacie.
Moja jedna noga wygląda jak noga słonia. Leżę do góry nogami ale słabo pomaga. Chyba jakiś ucisk mała robi. Dziwnie to wygląda bo nogi mam szczupłe a ta jedna rzuca się w oczy :)

Do góry