E
Ewka34
Gość
SzczesciaraA mi dzisiaj przyszlo i lozeczko i materacykmaterac zostaje w folii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SzczesciaraA mi dzisiaj przyszlo i lozeczko i materacykmaterac zostaje w folii
Skończone [emoji173]️Zobacz załącznik 862798
Jeszcze jak u nas w mieszkaniu będą różowe jasne ściany , to tak ślicznie się będzie łóżeczko odbijało [emoji173]️[emoji173]️
A mi materacyk nie przyszedlale za to mam torbe do szpitala spakowana,a ze oni ciuszki daja,pampersy,podklady itd to duzo nie bralam
tylko kapciochy musze sobie kupic bo te co mam awaryjnie do szpitala,to za cieple sa
![]()
Czyli zlozyliscie lozeczko bez materaca.. hmmm moze tez jutro zlozymy.. sie je umyje dokladnie ,bo uzywka bylaPrześlicznie, tak słodko i różowo jak dla księżniczki [emoji102][emoji177][emoji7]
Mój Bartek już kończy składać łóżeczko to zaraz Wam pokaże moje, materac będzie za około 10 dni to narazie takie puste, ale już i tak się cieszę mega![]()
To delikatnie pełniejsze są , ale nawet nie musiałam staników wymieniać na wieksze. Jedynie wypełniły biustonosz , mam nadzieję , że jeszcze urosną bo nawet wstyd dziecko karmić taką zerówką .. a po karmieniu biust maleje jeśli prawie nic nie urósł ?Piękna sukienka! Młoda ma dobry gust ! :dKochana mi w pierwszej ciąży urosły przez pierwsze trzy miesiące ciąży o trzy rozmiary.
W tej dopiero teraz tak na prawdę zaczęły ostatnio jak siara zaczęła się pokazywać. I nawet nie tyle co urosły bo po ciąży z synem mam flaki pocięte przez rozstępy co po prostu się zrobiły pełniejsze i przez to wydają się że są większe.
A u mnie jednak lozeczko sie skladaa mielismy tylko zobaczyc czy sa wszystkie czesci
kupowalyscie cos w 5 10 15? Jest 50% ale jeszcze nie wiem dokladnie na co
U nas straszy burza ale póki co ani kropla nie spadła. Ja dzisiaj jestem wykończona nawet nie wiem czemu aż tak bardzo.
Jak dla księżniczkiAle ślicznie, tak słodko![]()
Ślicznaja bym pewnie w jej wieku nakupila zabawek
No właśnie haha
Mam nadzieję![]()
No z pewnością masz ciezko w takiej sytuacji :/
A po domu jak Ci będzie mleko leciało to na co przykleisz wkładki ?
Ja nigdy nie widzę twoich zdjec![]()
Ściany są kakaoweTen zolty tez pasujeale bomba to wyglada
![]()