reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Skończone [emoji173]️Zobacz załącznik 862798

Jeszcze jak u nas w mieszkaniu będą różowe jasne ściany , to tak ślicznie się będzie łóżeczko odbijało [emoji173]️[emoji173]️

Prześlicznie, tak słodko i różowo jak dla księżniczki [emoji102][emoji177][emoji7]

Mój Bartek już kończy składać łóżeczko to zaraz Wam pokaże moje, materac będzie za około 10 dni to narazie takie puste, ale już i tak się cieszę mega :)

A mi materacyk nie przyszedl :( ale za to mam torbe do szpitala spakowana,a ze oni ciuszki daja,pampersy,podklady itd to duzo nie bralam :p tylko kapciochy musze sobie kupic bo te co mam awaryjnie do szpitala,to za cieple sa ;)

To pewnie w poniedziałek przyjdzie :) ja za tydzień zamawiam z Allegro za 180 zł piankowo-lateksowy.

No ja już dziś poprasowalam te piżamy moje, pieluchy tetrowe i flanelowe i dopakowalam do tej małej torby sportowej na ramie co są tam rzeczy dla dzidzi i tez dużo nie musiałam brać tylko to czego w szpitalu nie oferują, i tez muszę jakieś właśnie kapcie zamówić sobie cienkie albo kupić.

Prześlicznie, tak słodko i różowo jak dla księżniczki [emoji102][emoji177][emoji7]

Mój Bartek już kończy składać łóżeczko to zaraz Wam pokaże moje, materac będzie za około 10 dni to narazie takie puste, ale już i tak się cieszę mega :)
Czyli zlozyliscie lozeczko bez materaca.. hmmm moze tez jutro zlozymy.. sie je umyje dokladnie ,bo uzywka byla :p i poczekam za reszta.. :rolleyes:

Piękna sukienka! Młoda ma dobry gust ! :dKochana mi w pierwszej ciąży urosły przez pierwsze trzy miesiące ciąży o trzy rozmiary.
W tej dopiero teraz tak na prawdę zaczęły ostatnio jak siara zaczęła się pokazywać. I nawet nie tyle co urosły bo po ciąży z synem mam flaki pocięte przez rozstępy co po prostu się zrobiły pełniejsze i przez to wydają się że są większe.
To delikatnie pełniejsze są , ale nawet nie musiałam staników wymieniać na wieksze. Jedynie wypełniły biustonosz , mam nadzieję , że jeszcze urosną bo nawet wstyd dziecko karmić taką zerówką .. a po karmieniu biust maleje jeśli prawie nic nie urósł ?

A u mnie jednak lozeczko sie sklada :) a mielismy tylko zobaczyc czy sa wszystkie czesci :) kupowalyscie cos w 5 10 15? Jest 50% ale jeszcze nie wiem dokladnie na co

Ja nie i nawet nie patrzyłam, bo już serio wszystko mam kupione albo wrzucone to co brakuje na Allegro do koszyka i przy wypłacie od razu zamawiam :)

Śliczna:) ja bym pewnie w jej wieku nakupila zabawek :D

No właśnie haha :D

Mam nadzieję :D

No z pewnością masz ciezko w takiej sytuacji :/

A po domu jak Ci będzie mleko leciało to na co przykleisz wkładki ?:D

Ja nigdy nie widzę twoich zdjec :(

A teraz?
IMG_1527877933.518790.jpg
IMG_1527877939.033728.jpg

Ale mi chodziło teraz o staniki jak nosze hah :) nie po ciąży :p

Załączniki

• IMG_1527877933.518790.jpg