reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam jeden cały miękki taki do szpitala i po domu i myślę dokupić jeszcze jeden. I drugi usztywniany dołem, na początek chyba więcej nie trzeba :) tym bardziej, że nie wiadomo czy w ogóle będę karmić :/
Ja tez mam jeden miekki na fiszbinach do karmienia i jeden zwykly.. tyle ze ja mam ogromny biust.. :confused2: i ten miekki chyba byl I albo J :confused2: i jest mi ciut za maly.. ale obwodem (75) za duzy :confused2: i zawsze tak jest.. to jest wkurzajace..

reklama
Ja mam już od dawna na tyłku i udach[emoji4]przywykłam[emoji4] W ciąży jeszcze ani jednego, ale myślę że to kwestia czasu[emoji16]

@Fiorna ten sanity mogę polecić[emoji4] Ten sam co Klaudia pokazała na zdjęciu[emoji16] Ma go też @karkula309 i chyba @Maljan [emoji4]
Taak,prawda z tym termometrem .. mamy klub termometrów :D

Ja też polecam. Od kilku dni mam temperaturę , mierze chyba po 10 razy dziennie i nie raz sprawdzam z tradycyjnym i się zgadza wszystko [emoji106]

Dzisiaj zadowolona kupiłam 2kg truskawek idę sobie , nawet zdjęcie mężowi zrobiłam .. a za chwilę na podziemnym parkingu , na środku pasa jeb , woreczek pekl i jak grzyby w lesie zbierałam sobie 2kg truskawek. Dobrze że mam torebkę duża to było gdzie wrzucać. Ale zdjęcia już nie zrobiłam i tak bałam się że mnie jakieś auto pierdzielnie :D
IMG_20180604_180918.jpg

Załączniki

• IMG_20180604_180918.jpg
    IMG_20180604_180918.jpg
    91,8 KB · Wyświetleń: 306
Dzisiaj zadowolona kupiłam 2kg truskawek idę sobie , nawet zdjęcie mężowi zrobiłam .. a za chwilę na podziemnym parkingu , na środku pasa jeb , woreczek pekl i jak grzyby w lesie zbierałam sobie 2kg truskawek. Dobrze że mam torebkę duża to było gdzie wrzucać. Ale zdjęcia już nie zrobiłam i tak bałam się że mnie jakieś auto pierdzielnie :D Zobacz załącznik 863894
Nie zmeczylas sie tym zbieraniem? :p

Dzisiaj zadowolona kupiłam 2kg truskawek idę sobie , nawet zdjęcie mężowi zrobiłam .. a za chwilę na podziemnym parkingu , na środku pasa jeb , woreczek pekl i jak grzyby w lesie zbierałam sobie 2kg truskawek. Dobrze że mam torebkę duża to było gdzie wrzucać. Ale zdjęcia już nie zrobiłam i tak bałam się że mnie jakieś auto pierdzielnie :D Zobacz załącznik 863894
Wybacz[emoji16] ale śmieje się[emoji16]wyobraziłam sobie to[emoji16]

reklama
Do góry