G
gosc12
Gość
Ja też nie mogęA ja nie umiem zrobic tej emotki płaczącej ze śmiechu u cały czas nad tym ubolewam jak to u Was widzę, jak to robicie?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie mogęA ja nie umiem zrobic tej emotki płaczącej ze śmiechu u cały czas nad tym ubolewam jak to u Was widzę, jak to robicie?![]()
Do góry nogamiU mnie mała od początku jest główka w dół i nic się nie zmienia. Zastanawiam się czy tak jej wygodnie.![]()
Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejamA ja nie umiem zrobic tej emotki płaczącej ze śmiechu u cały czas nad tym ubolewam jak to u Was widzę, jak to robicie?![]()
Myśle, ze tak skoro tak się ułożyłaU mnie mała od początku jest główka w dół i nic się nie zmienia. Zastanawiam się czy tak jej wygodnie.![]()
U mnie tez było kiepsko, ale nie do tego stopnia co teraz...Z pamięcią to i ja mam problemyi często o tym myślę , że po porodzie kilka lat będę mało pamiętała z czasu ciąży czy porodu :/
Tyle , że u mnie z pamięcią to zawsze było kiepsko. Teraz w ciąży zapominam słów. Znaczenia danego słowa itp.![]()
Ja ją po prostu wybieram z zestawu emot w telefonie[emoji16]A ja nie umiem zrobic tej emotki płaczącej ze śmiechu u cały czas nad tym ubolewam jak to u Was widzę, jak to robicie?![]()
Ja już tak próbowałam, ale jak to robiłam to dalej nie pokazywało mi tej emotki tylko właśnie ten wzór [emoji23 ], dokładnie tak jak teraz tu... [emoji23]Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejambo tych z telefonu moich nie widac
kazde emoji ma swoja cyfre obok.. podpatruje jaka i pisze..
![]()
U mnie nie działaJa ją po prostu wybieram z zestawu emot w telefonie[emoji16]
Ja już tak próbowałam, ale jak to robiłam to dalej nie pokazywało mi tej emotki tylko właśnie ten wzór [emoji23 ], dokładnie tak jak teraz tu...![]()
udalo się ;o jakim cudem, tyle razy próbowałam ;o zaczarowałas moje forum? [emoji23]Ja wpisuje [ emoji 23 ] tyle ze bez spacji.. kopiuje i wklejambo tych z telefonu moich nie widac
kazde emoji ma swoja cyfre obok.. podpatruje jaka i pisze..
![]()
Moich nie widac tylko serduszko.. ❤Ja ją po prostu wybieram z zestawu emot w telefonie[emoji16]