oliwiapatrycja
Fanka BB :)
No musiał zobaczyć jak już główkę było widać i jak caly wychodziłTaki ciekawski ? Mój pewnie też spojrzy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No musiał zobaczyć jak już główkę było widać i jak caly wychodziłTaki ciekawski ? Mój pewnie też spojrzy![]()
Ja to nawet nie wiem i nie chce wiedzieć jak ja wyglądałamJ
Ja ponoc bylam cala w plamkach czerwonych,od parcia,wysilku..
Ja nadal uważam, że szpital to szpital i nawet jeśli coś by przeciekło to to przecież porodówka, więc nikt krzywo patrzeć nie będzie. A mi będzie wygodniej bez tylu warstw na sobie. Nawet jeśli będę szła rano na kontrole i przechodzić przez korytarz do gabinetu kontroli także no już kwestia podejścia i nastawienia w głowie. Jak dla mnie w 30-35 stopni zbędny będzie tam szlafrok, dlatego ja biorę tylko 3 x piżamkę i ewentualnie koszulkę i spodenki taki komplet mam pizamkowy Zobacz załącznik 864524
Tzn mi mowil mezul i mama bo przyjechala zaraz gdy sie dowiedziala ze rodzeJa to nawet nie wiem i nie chce wiedzieć jak ja wyglądałam![]()
Daj znać po wizycieCzekam na wizytę , odebrałam wyniki i widzę ze są bakterie w moczuwiedziałam ze coś się dzieje bo ileż można chodzić do wc
![]()
Ja mam stale bakterie w moczuCzekam na wizytę , odebrałam wyniki i widzę ze są bakterie w moczuwiedziałam ze coś się dzieje bo ileż można chodzić do wc
![]()
Ja podobny kupiłam, tylko granatowyja szlafrok biore , kupilam taki cienki bawelniany na allegro taki material jak koszule , moze sie przyda jak nie trudno![]()
![]()
Żeby później biedny traumy nie mialZnam go juz 15 latzrezygnuje bo zacznie duzo myslec.. wiec wole go rzucic na gleboka wode
![]()
ZobaczymyŻeby później biedny traumy nie mialmój jest mega uczuciowy i pewnie będzie panikowal, że ja cierpię ale chcę być przy mnie , wspierać mnie. Chcę nawet przeciąć pępowinę i chciałby kangurowac
![]()