reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A masz problemy w nocy żeby np przewrócić się z jednego boku na drugi?
Mi to sprawia problem od jakiegoś czasu bo ciągnie mnie w pachwinach i boli mnie wtedy miejsce intymne i ostatnio rozkminiałam że jak zasnę na jednym boku to chyba tak przesypiam całą noc...po czym mąż mi mówi "nieprawda, nawet sobie nie wyobrażasz jak w nocy jęczysz i sapiesz jak się próbujesz przekręcić" :-D:-D
Hahaha :D mam to samo :D ale te dźwięki bezwarunkowo wychodza :D

reklama
Tez mam czesciej wieczorami ale nie biore nospy,poprostu zmieniam pozycje.. ale zaczyna mnie mocno bolec na dole,takze moja dziunia(macica ;) ) sie przygotowuje..
Ja biorę nospe raz na tydzień to jak już na prawdę się ruszyć nie mogę lub mam stres , że dzieje się coś nie tak to wolę wziąć. Bo boje się też , że jak są te skurcze i trwają tyle godzin lub twardnienie jedno za drugim to , że szyjka się skraca :/

Nie,ty konczysz 34 i zaczynasz 35, ja koncze 33 zaczynam 34 :p wg OM oczywiscie.. bo nie liczysz tyg od poczatku okresu, a od tygodnia od okresu jako 1 tydz..
Co ty gadasz :D
Ja mam dzisiaj 32+5 czyli 33 kończę w sobotę i zaczynam 33+.. czyli zaczynam 34. A ty jesteś tydzień za mną :D ale twoje rozumowanie mi się podoba bardziej. Chciałabym 35 :D

Ja tylko na chwilkę bo jestem już w pracy i mam masę roboty.
Tak więc mała waży 1300g (28.4dni), główką w dół, szyjka długa zamknięta. Te kłucia, które odczuwam to zrosty po poprzednich cc największe są po prawej stronie pęcherza i to mnie tak ciągnie.

Ja tak mam już od kilku tygodni.
Ooo twoja niunia wazy tyle co moja :)
Moja 1313 w tym samym tygodniu :):)
A mozess smarować czymś takim ranę żeby Cię tak nie ciągnęła ?

A masz problemy w nocy żeby np przewrócić się z jednego boku na drugi?
Mi to sprawia problem od jakiegoś czasu bo ciągnie mnie w pachwinach i boli mnie wtedy miejsce intymne i ostatnio rozkminiałam że jak zasnę na jednym boku to chyba tak przesypiam całą noc...po czym mąż mi mówi "nieprawda, nawet sobie nie wyobrażasz jak w nocy jęczysz i sapiesz jak się próbujesz przekręcić" :-D:-D
Mam tak samo, czytalam, ze to dziecko uciska glowka. Chociaz nawet nie wiem jak maly teraz sie ulozyl :) jak siedze albo chodze tez boli ale az tak staram sie na tym.nie skupiac

reklama
Do góry