reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzięki dziewczyny za pomoc :)

Już myślałam że ze mną coś nie tak [emoji14]

Kupiłam dwa kosze takie na komodę do pokoju mlodego w Pepco i teraz nie wiem co w nie włożyć [emoji14] pomozcie :) Pokażcie fotki waszych pokoi dziecięcych, szukam inspiracji żeby jakoś ściany wykorzystać.
Ja tam będę miała masci, nożyczki, sól fizjologiczna itp :) jak będę miała pokoik gotowy to wrzucę narazie się robi [emoji16]

a wszystkie rzeczy nowe pierzecie w czy tylko prasujecie zeby odkazić ? :D sorki ze głupie pytania może ale moje pierwsze dziecko i jeszcze sie douczam
Wszystko porę... Ale swoje rzeczy bardziej osobiste też - bielizna, koszule nocne itd - po tym, jak kiedyś miałam wysypkę po nowym staniku wszystko choćby na krótkim programie, bo ubrania, żeby się ładnie na wieszaku prezentowały często są czymś potraktowane...

Tez już o tym pomyślałam [emoji58] zobaczę najwyżej dokupie body i jakieś spichy 50

Mój też się zapowiada mały i drobny, ale nie kupuje nic na 50. Po praniu i suszeniu w suszarce cześć bodziakow wypada jakby mniejsza, więc wpakowałam te mniejsze :) jak z długim rękawkiem to zawiniemy najwyżej. Maluch szybko podrosnie - taka mam wizję ;)

Mój też się zapowiada mały i drobny, ale nie kupuje nic na 50. Po praniu i suszeniu w suszarce cześć bodziakow wypada jakby mniejsza, więc wpakowałam te mniejsze :) jak z długim rękawkiem to zawiniemy najwyżej. Maluch szybko podrosnie - taka mam wizję ;)
Dokładnie tak[emoji3] a jeszcze jak tak ciepło będzie to myślę że lepiej jak małe będzie miało coś luźniejszego na sobie a nie obcisłe na styk [emoji16]

reklama
Ja tez wszystko będę prała na bank i prasowała, pomimo ze to drugie dziecko ;) ja mam w ogóle fobie prasowania [emoji85] wszytsko lubię wyprasowane [emoji85][emoji85]
Ja lubię wszytsko wyprasowane ale nie lubię prasować :( dla Młodego oczywiscie wszystko wyprasowałam, ale nasze ciuchy to nie wiem. Narazie cały czas wygrywa nieprasowanie :D

Do góry