reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny macie problem z zaparciami? Jal sobie radzicie? U mnie ostatnio to jakaś masakra....nic nie dziala...

Sprobuj tych platkow, ja jeszcze dodatkowo dodawalam lyzeczke blonnika kupionego w zielarskim i garsc zurawiny i dzialalo cuda :)

Załączniki

• 3580.jpg
    3580.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 65
Dziękuję, chce wierzyć, że bedzie dobrze. Najbardziej martwie sie o M, bo juz nie planowal dzieci, ale jest za to bardzo dobrym ojcem dla swoich, moze nawet zbyt opiekunczym wiec jestem dobrej myśli. Ale wiem tez, ze bedzie musial pobyc z tym sam, bo to taki typ, pewnie pare dni jak nie lepiej bedzie zamkniety w sobie aby przetrawic. Co do objawow, to teraz analizując były...ale ja choruje na anemie ( nie wchlaniam poprawnie zelaza) i te objawy przypisalam wlasnie spadkowi krwi... bylamstrasznie senna, mdlosci nie było, ale jedynie co chcialam robic to LEŻEĆ! :) aaa no i jakos od kawy mnie odrzucilo...wszystko minęło jakis tydzien temu, jak reka odjal i nawet smaka na kawe dostalam ;) Mama mnie juz do szpitala wysylala bo na pewno mam mocny spadek hemoglobiny..taaa kurde. No nic, żyć trzeba dalej, znając to zycie, to dzidzius bedzie w efekcie tym najbardziej dopieszczonym i kochanym maluchem, tak to juz jest. Zreszta wydaje mi sie, ze macierzynstwo w dojrzalszym wieku jest inne, zobaczymy :)
To prawda, macierzyństwo takie dojrzale jest calkiem inne niz mlodziencze [emoji6]. Będzie dobrze. Jak jest dobrym Tata to na pewno się ucieszy. My tez w koncu po dwoch latach odpuscilismy starania. Ja bylam pewna ze to ja nie moge zajsc przez to ile schudlam i nabawilam sie wrecz anoreksji, a maz byl pewny ze to on bo duzo trenuje i kiedys stosowal jakies tam wspomagacze na miesnie. Już nawet mowil ludziom ze on nie moze miec dzieci i ze juz chyba nie chce bo juz ma dwoch synów (zeby sie nie uzalac nad soba i nie wzbydzac litosci nad soba wśród ludzi ) a jak zaszlam w koncu niespodziewanie bo udalo mi sie troche przytyc to skakal z radosci ze spelnilo sie Jego marzenie. Bo moi synowie sa z pierwszego mojego małżeństwa i mimo ze kocha i wychowuje jak swoje to marzyl o swoim biologicznym. Teraz ze mna na kazde usg jeździ i jest najszczesliwszy na swiecie

Ja też nie mam nic. Nic a nic.
No, 2xbody, czapeczki po kąpieli i rękawiczki niedrapki, też po 2 pary, siniaki, dwie paczki pieluch, paczka chusteczek, sudocrem I Oliwke dla dzieci. Ha :)
Czyli w sumie zero xD
Ale nic[emoji23][emoji23][emoji23] nic to ja nie mam [emoji23] jutro skończę robić kocyk to będę miala jedną rzecz.[emoji123][emoji123]

@Dagaa11 mam identyczna poduche:D tez ostatnia z biedry! Piona! Jest boska ze ojeny:) @Anet23 kciuki za nic powaznego:* @Sabi32 hej! Ale zazdro taka duza rodzina:) ale oczywiscie rozumiem zakoczenie ale wiedz za bardzo Ci zazdroszcze:) u mnie w 12+4 powiedzial gin na prenatalnych ze cos ma miedzy nogami:) dzis 14+3 i ta sama wersja u mojego gina:)

reklama
Dziewczyny co myślicie o całym czarnym wózku? Chodzi mi o brudzenie się oraz czy ten czarny nie za bardzo przyciąga słońce? To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie znam się na wózkach, a chcę powoli zrobić listę rzeczy, które muszę kupić za kilka miesięcy :) Zobacz załącznik 864546
Dla mnie czarny jest nie do zaakceptowania. Słońce to raz. Widać każdy pyłek gorzej niż biały.
Ale szybko zaczynacie z tymi listami i zakupami [emoji33]
Witam
Ja wstałam, wyprowadzilam psa na spacer, zaprowadzilam córkę do przedszkola i teraz idę znów spać. Ja dzisiaj chyba leniuchuje, zupę ogórkowa ugotowałam wczoraj więc obiad jest. A tak w ogóle to mam jakąś chęć na ogórki kiszone, macie jakieś zachcianki?????Czekam na dobre wieści od was po dzisiejszych wizytach.
Ja mam ochotę na orzeszki, gazowane rzeczy, burger mi się śni!! I ogorki ale małosolne;)

Do góry