reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzień dobry
A ja nie mam snów, ale za to budzę się po parę razy w nocy i zasnąć nie mogę.
Zaraz idę dalej spać, bo dzisiaj mega intensywny dzień, musze ogarnąć zakupy, zrobić gołąbki, później z córką na olimpiadę przedszkolaków, po próba z baletu(jutro występ) i pewnie wrócę do domu po 20.00
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na wieści.

reklama
Mamy kochana osobny wątek. Ja w trzeciej ciazy, 4 miesiac a wyglądam jak w 6[emoji23][emoji123] ale kocham moj brzuszek. W drugiej tez tak mialam
No wlasnie juz wstawilam sswój, a jeszcze pare dni temu planowalam cwiczenia bo mnie wydelo :rolleyes: no to mnie wydelo na dobre, oby tylko nie 25kg na finiszu, ja w kazdej ciazy tylam ponad 25kg..:dry:

Dzień doberek
Mam dziś dobry humor bo dziś ostatni dzień w pracy [emoji16]
Nie wiem jak u Was ale ja czuję jakby mi wszystkie objawy odeszły, nie czuję nic. Czasem coś zakluje ale to tak jakby nie było.
Dziś ma być u nas ukrop, mam nadzieję nigdzie nie paść.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i badania.
Miłego dnia
Mam to samo, nie mam juz zadnych objawow, wczesniej mega sennosc i taki scisk w żołądku no i trzy przeziebienia :crazy:
A teraz zero, mam energie w końcu. Dzis zabieram sie za ciasto jakies dobre z tryskawkami :) jutro intensywny dzien, bo corka ma przemarsz i wystep, caly dzień na slonku :/

A kłócą się bardzo?
W sumie nie, moja dwojka czyli syn i cora potrafia czasem sobie dogryzc, ale mam szczęście mieć bardzo grzeczne dzieci. Syn mimo 12 lat to taki przytulas, a cora bardzo pomocna i uczynna, no i w pelni samodzielna, dba o swoje. Mati potrafi zdjac ciuchy i zapomniec, ze jest cos takiego jak kosz na pranie...;) a syn od M, takze ma 12 lat, jest grzeczny, ma szacunek do taty i do mnie takze jest ok. Chlopaki od 5 lat trenuja pilke w tym samym klubie wiec tez nauczylo ich to dyscypliny, trenrzy bardzo dbają o chlopakow i duzo ich uczą.

Witam się w piateczek[emoji6] młody w przedszkolu a jq zaraz biorę się za sprzątanie bo troszkę tak jak by brudno było [emoji23][emoji23]

Co do kupowania , nie wiem ale ja jestem jakaś bojącą się , najpewniej zacznę kupować po 25 tyg , chociaż chciałabym już. Ale poczekam [emoji4]

18 czerwca wybieramy się z mężem synem i siostra i jej rodzina na 4 dni w góry gdzieś koło Bukowiny , już się doczekać nie mogę [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Jak to dawal czadu, czulas juz ruchy? Kurde ja juz nie pamiętam kiedy zaczynaly sie te musniecia w brzuszku :)
Tak juz czuje od 12. Ale jestem teraz chuda to szybciej no i jak leze na plecach płasko. Poprzednie ciaze zaczynalam ze sporą nadwagą i czulam duzo pozniej. Pierwszą najpóźniej.

Do góry