reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jakieś fatum z tymi szyjkami :(
Trzymaj się kochana, odpoczynek dobrze ci zrobi a dwa tygodnie szybko zleca.
Już jesteś na prawdę daleko w tygodniach , jeszcze troszkę i dzidziuś będzie na prawdę bezpieczny. Końcówkę wytrzymaj i będziesz mogła tulić skarba nie długo [emoji173]️ przepisał ci ginekolog zwiększona dawkę leku czy więcej magnezu ?
Nie. Nadal mam brać magnez 3x1 i nospę 3x1

reklama
To super :) u mnie termin na 5 sierpnia, mała ostatnio ważyła 1,7 kg ponad, teraz już na pewno z 2 kg.

Mam dziś 31tydzien 5 dzień, wiec zaraz zaczynam 33 :) do porodu 58 dni, córeczka będzie Kornelia miała na imię
Super:) moja córcia będzie miała na imię Weronika:)

Ja idę 18 maja na wizytę do gin wtedy będzie 34.0 tydz ciekawe czy mi zrobi ten wymaz na gbs czy jeszcze za wcześnie i dopiero na kolejnej wizycie..

Mam czarny fotelik i myślałam żeby coś przyczepic kolorowego jakals kokardkę czerwona czy różową , muszę na allegro poszukać ładnych gotowych albo kupić tasiemkę i sama jakos zrobić :)

Chyba 18 maja to już w przyszłym roku? ☺
Możesz kupić te podusie motylka kolorowego do nosidełka. ☺

1490g . Ale wygląda na to że przez tydzień zmalał [emoji33] ale to będzie raczej błąd pomiaru bo na pierwszym badaniu np kosc udowa 6cm , a tydzień później 5cm .. a kości się mu raczej nie kurczą ..inny lekarz robił badanie
Już Ci mówiłam, że zmaleć na pewno nie zmalał i to na 100% błąd pomiaru :*
A który ty masz tydzień? Bo ciągle zapominam

@klaudiaa975 niea żadnych przeciwwskazań robienia RTG przy karmieniu piersią. Ja bym drugi raz się na aparat nie zdecydowala chciaz teraz ząbki ładniejsze ale ja w sumie to zakładałam z konieczności bo miałam zęba powyżej linii szczęki a na dole miałam żeby bokiem i się niszczyły bardzo. Teraz chyba bym wolała nakladkowo prostować ale to też nie każda wadę się da.

A ja mam taki brzuszek w 31 tc:)

Załączniki

• IMG_20180608_130106.jpg
    IMG_20180608_130106.jpg
    1 013 KB · Wyświetleń: 94
Ja idę 18 maja na wizytę do gin wtedy będzie 34.0 tydz ciekawe czy mi zrobi ten wymaz na gbs czy jeszcze za wcześnie i dopiero na kolejnej wizycie..

Mam czarny fotelik i myślałam żeby coś przyczepic kolorowego jakals kokardkę czerwona czy różową , muszę na allegro poszukać ładnych gotowych albo kupić tasiemkę i sama jakos zrobić :)
A co ile masz wizyty ?:)
Jak znajdziesz coś ciekawego to daj znać :D

reklama
Do góry