reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

20180608_145737.jpg

30+0=31 ☺ taka matematyka ☺

Załączniki

• 20180608_145737.jpg
    20180608_145737.jpg
    738,3 KB · Wyświetleń: 347
reklama
Hej :)
Bylam na badaniach.. wyniki odbierze maz w poniedzialek bo nie chce mi sie specjalnie jechac do szpitala ;) oczywiscie nikt mnie nie wpuscil ale nawet sie nie pchalam :) byl ze mna mezus ;) tzn milo mi sie zrobilo bo taki starszy pan powiedzial ze mi sie to nalezy i trzeba korzystac z przywilejow i ze sam mnie zaciagnie na przod kolejki :D podziekowalam ze szczerym usmiechem, a i tak poczekalam ;) potem poszlismy na frytki,przejsc sie po miescie i na lody.. jak wyschnie to pokaze wam co kupilam lacznie za 10 zl w TXM w promocji :D bylo zakurzone wiec upralam ;) wrocilismy ,zabralam sie za sprzatanko i teraz bede robic ogoraski malosolne i nalesniki z bita smietana i truskawkami :p
Miałaś się oszczędzać!! :)

Pytanie czy rzeczywiście tyle ma, trochę nie chce mi się wierzyc. Ale w aplikacji pokazuje 38 to kto wie :p
Lekarze w tych tygodniach już chyba nie są w stanie zmierzyć dziecka nie ? Spytam w czwartek , o ile będzie robił USG. Bo powiedział , że takie szybkie badanie. Ale poproszę żeby zbadal szyjkę dopochwowo nie tylko na fotelu, to może przy okazji podejrze core :)

reklama
To fakt piątek nudny, tym bardziej jak trzeba tylko leżeć i nic nie robić. U mnie dzisiaj straszny upał. Zasloniete okna i wiatrak daja chociaż minimalną ulge. Dobrze że z mężem zamowilismy rolety zewnętrzne, które jutro zamontuje to może one przyniosą trochę ulgi. U mnie dzisiaj gołąbki na obiad od teściowej, tak się najadlam że zaraz pękne.
Jak się tak chwalicie brzuszkami to i ja swój wrzucę. U nas 30 tydzień i 4 dzień.

Tak na marginesie to dużo pijecie wody? Ja tylko 5 szklanek dziennie, do tego szklanka herbaty. 21 maja w 28t0d afi wynosilo 15 wiec to chyba dobrze. Ale cos sie zaczynam schizowac że w te upały to malutko pije

Załączniki

• 20180606_160129.jpg
    20180606_160129.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 91
Do góry