reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Cos wam powiem.. chodzilismy sobie z mezem po miescie i bylo cacy.. poszlismy nad jezioro gdzie byly kaczki.. nigdy mi nic nie bylo,a tu nagle lzy w oczach.. katar,drapanie w gardle,kaszel nie do opanowania.. no szok.. poszlismy i znow bylo oki.. bylo to co najmniej dziwne.. czyzbymmiala uczulenie na kaczki?!? Co wy na to?
Możliwe :D albo na coś co rosło w tym miejscu. Śmiesznie by było mieć alergię na kaczki. Ale u Ciebie to już wszystko możliwe i wcale bym się nie zdziwiła [emoji23]

Zrobiłam przelew do apteki gemini na parę rzeczy 375 zł, kupiłam sobie na allegro sukienkę i bluzę bo 22 czerwca jedziemy do teściów na 4 dni a ja mam tylko jedną bluzkę wyjściową która mi starcza na brzuch, na stronie H&M kupiłam leginsy 3/4 i bluzkę aa i jeszcze zapłaciłam ratę prawie 200 zł i tak oto 800 zł poszło się....... w 10 minut :o

Dziękuje kochana [emoji8] dziś się w końcu ogarnelam na twarzy to aż fotę trzeba było strzelić na pamiątkę hah ;)

Dziękuje, u mnie już 12 szt się nazbierało, ale ten na ręce u góry te „róże” tzw kapusty hah go planuje w lutym 2019 poprawić i później powolutku rękaw robić, oczywiście już nie z kwiatów, jakieś inne przemyślane pomysły.

A po porodzie mój Bartek wpadł na pomysł żebyśmy sobie zrobili po takim samym tatuażu związanym z urodzinami małej. Ja wpadłam na pomysł małego lwa (bo taki będzie znak zodiaku małej) + data urodzin :)
Ja mam na karku serduszko jakby koronkowe z pierwszymi literami imion moich corek. Teraz na pewno chce coś wzdłuż talii (oczywiście jak wrócę do dawnej figury;) ) Nie wiem jeszcze może anioł....
No i literkew serduszku będę musiała dodziergać ;)

Ja bym się napiła wina bezalkoholowego ale jeszcze nie wiedziałam u mnie a dalej do spożywczych już nie chodzę. Większe zakupy odpuściłam 2 tygodnie temu i męża wysyłam bo ja już wymieklam ,za dużo łażenia jak dla mnie i bardzo byłam zmęczona.

reklama
Ja bym się napiła wina bezalkoholowego ale jeszcze nie wiedziałam u mnie a dalej do spożywczych już nie chodzę. Większe zakupy odpuściłam 2 tygodnie temu i męża wysyłam bo ja już wymieklam ,za dużo łażenia jak dla mnie i bardzo byłam zmęczona.
Ja dorwalam tylko w Auchan takie bezalkoholowe co dziewczyny tu wrzucały.

Do góry