miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Za mną chyba nic nie chodzi... no może poza dobrze schłodzony mohito![]()
O, to tez pyszne. Albo sex on the beach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za mną chyba nic nie chodzi... no może poza dobrze schłodzony mohito![]()
Dziewczyny był kiedyś temat piw i win bezalkoholowych.
Dziś mąż przywiózł mi Łomżę 0.0%. pyszna. W końcu coś co smakuje jak piwo, a nie jak siki czy oranżada [emoji23]Zobacz załącznik 865243
Może podała ogólna wagę dziecka w tym tygodniuDokładnie nie, nie wiem w sumie skąd ona te pomiary wzięła, może sobie wymyśliła![]()
Łomża jest bardziej gorzka :*Lech free również smakuje jak normalne piwo, a ma 0.0![]()
MożliweCos wam powiem.. chodzilismy sobie z mezem po miescie i bylo cacy.. poszlismy nad jezioro gdzie byly kaczki.. nigdy mi nic nie bylo,a tu nagle lzy w oczach.. katar,drapanie w gardle,kaszel nie do opanowania.. no szok.. poszlismy i znow bylo oki.. bylo to co najmniej dziwne.. czyzbymmiala uczulenie na kaczki?!? Co wy na to?
Ja mam na karku serduszko jakby koronkowe z pierwszymi literami imion moich corek. Teraz na pewno chce coś wzdłuż talii (oczywiście jak wrócę do dawnej figuryDziękuje kochana [emoji8] dziś się w końcu ogarnelam na twarzy to aż fotę trzeba było strzelić na pamiątkę hah
Dziękuje, u mnie już 12 szt się nazbierało, ale ten na ręce u góry te „róże” tzw kapusty hah go planuje w lutym 2019 poprawić i później powolutku rękaw robić, oczywiście już nie z kwiatów, jakieś inne przemyślane pomysły.
A po porodzie mój Bartek wpadł na pomysł żebyśmy sobie zrobili po takim samym tatuażu związanym z urodzinami małej. Ja wpadłam na pomysł małego lwa (bo taki będzie znak zodiaku małej) + data urodzin![]()
Ja dorwalam tylko w Auchan takie bezalkoholowe co dziewczyny tu wrzucały.Ja bym się napiła wina bezalkoholowego ale jeszcze nie wiedziałam u mnie a dalej do spożywczych już nie chodzę. Większe zakupy odpuściłam 2 tygodnie temu i męża wysyłam bo ja już wymieklam ,za dużo łażenia jak dla mnie i bardzo byłam zmęczona.