miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lew by super wyglądał jako tatuaż [emoji173]️ u nas będzie rak lub lew![]()
Matki to czują. Moja mama się domyślała i pierwszej ciąży i teraz też zanim się wygadaliśmy
W końcu ciążowy chudzinoNie było mnie parę godzin na forum a tu Tyle nadrabiania
U mnie dzisiaj tez leniwy piątek , wogole myślałam że to dzisiaj czwartek .. leżę i siedzę tylko na zmianę pół dnia na dworze przed domemtylko jedno pranie zrobiłam i nic więcej . Mąż wrócił jedzenia nie ma a ja tłuszcz wypalam na słońcu ale wie gdzie jest lodówka to sobie poradzi a ja dzisiaj tylko odpoczywam
A jak leżę to brzuch wydaje się jeszcze większy niż jest, jak hipopotam ale co tamZobacz załącznik 865254
To o wzrost chodziło, ale może się zgadza, bo z usg wyszło 29+2, a było tak naprawde 28+4Może podała ogólna wagę dziecka w tym tygodniu![]()
Tylko , że mnie widziala na codzien a ich nie.Matki to czują. Moja mama się domyślała i pierwszej ciąży i teraz też zanim się wygadaliśmy
U mnie tez od początku ciągle tydzień starsza i z USG wychodzi termin na 21lica. To myślicie , żeby się sugerować tą datą ?No mniej więcej, to tak jak z ta waga dziecka. W sumie teraz patrzę, ze to był 28+4, a z usg wyszło jakby 29+2. Czyli jakby trochę większa o 5 dni ;P
Ja zobaczę do kiedy będę karmiłaNo będzie megaale chce taki malutki ten tatuaż. To w lutym zrobimy przy okazji poprawy tych moich kapust na ramieniu [emoji38][emoji38]
Też wzrost miałam na myśli.To o wzrost chodziło, ale może się zgadza, bo z usg wyszło 29+2, a było tak naprawde 28+4![]()