G
gosc12
Gość
Ja jeden którego żałuję. Kiedyś zrobię lepszyJa mam trzy![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeden którego żałuję. Kiedyś zrobię lepszyJa mam trzy![]()
![]()
Po prostu się stresuje. Musisz ją zrozumiećmoja mnie ostatnio zdenerwowała bo mówi , że ma przeczucie , że urodzę jeszcze w czerwcu. To jej powiedziałam , żeby nie krakala bo to będzie dopiero skończony 36 i trochę za wcześnie. A ona, że już by chciała ta moja niunie, wycalowac, wziąć na spacer.
Kochana ale niech tak nie mówi bo z jej przeczuciami zawsze się sprawdza. Od kilku dni ciągle za mną chodzi i wypytuje czy u mojego brata dziewczyna jest w ciąży, okłamuje ja , że nie wiem (chcą na dniach sami jej powiedzieć) tyle , że ona się z nimi nie widzi często , ostatnio z miesiąc temu. Więc skąd ma to przeczucie. U mnie też czuła zanim jej powiedziałam. I córkę tez wykrakała już w lutymmoże czarownica
haha
Serio?co masz ciekawego? Może się zainspiruje
![]()
Ja słyszałam : wcześniej to kobiety w polu rodziły, dupę podtarly i szły dalej ziemniaki zbierać.O ile razy ja słyszałam. Jakie to pokolenie słabe, delikatne. Dawniej kobiety w polu rodziły..
Piórko ładneJa mogę pokazać Tobie jakie jeszcze mam oprócz tych na rękach kwiatów.
Taka mandala na udzie, łapacz snow (do dokończenia), róża i diamencik, na karku mam piórko i róże.
Zobacz załącznik 865255Zobacz załącznik 865256Zobacz załącznik 865257Zobacz załącznik 865258Zobacz załącznik 865259
Śliczne![]()
Nie było mnie parę godzin na forum a tu Tyle nadrabiania
U mnie dzisiaj tez leniwy piątek , wogole myślałam że to dzisiaj czwartek .. leżę i siedzę tylko na zmianę pół dnia na dworze przed domemtylko jedno pranie zrobiłam i nic więcej . Mąż wrócił jedzenia nie ma a ja tłuszcz wypalam na słońcu ale wie gdzie jest lodówka to sobie poradzi a ja dzisiaj tylko odpoczywam
A jak leżę to brzuch wydaje się jeszcze większy niż jest, jak hipopotam ale co tamZobacz załącznik 865254
No mniej więcej, to tak jak z ta waga dziecka. W sumie teraz patrzę, ze to był 28+4, a z usg wyszło jakby 29+2. Czyli jakby trochę większa o 5 dni ;PAle przecież na podstawie wielkości główki, innych narzadow, raczek nóżek i kości jest ona w stanie stwierdzić mniej więcej ile dzidzia ma cm długości![]()
Jak to dobrze że są w domu 2 wypłatyu nas 200 rata, 250-300 paliwo miesięcznie, 130 ginekolog, 250 prenatalne w tym miesiącu, 1000 na rzeczy spożywcze i chemię, 30 internet, 160 abonament za telefony a opłaty woda prąd ścieki mamy co 2 miesiące i wychodzą nas 220 zł za 2 osoby za 2 miesiące a reszta zawsze szła na fundusz oszczędnościowy ale teraz olej trzeba w aucie wymienić i coś tam jest do czyszczenia no i Kacperek <3
Lew by super wyglądał jako tatuażDziękuje kochana [emoji8] dziś się w końcu ogarnelam na twarzy to aż fotę trzeba było strzelić na pamiątkę hah
Dziękuje, u mnie już 12 szt się nazbierało, ale ten na ręce u góry te „róże” tzw kapusty hah go planuje w lutym 2019 poprawić i później powolutku rękaw robić, oczywiście już nie z kwiatów, jakieś inne przemyślane pomysły.
A po porodzie mój Bartek wpadł na pomysł żebyśmy sobie zrobili po takim samym tatuażu związanym z urodzinami małej. Ja wpadłam na pomysł małego lwa (bo taki będzie znak zodiaku małej) + data urodzin![]()