reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Matki to czują. Moja mama się domyślała i pierwszej ciąży i teraz też zanim się wygadaliśmy

Ja moim rodzicom powiedziałam w trakcie wigilii :D na szczęście już po zjedzeniu bo bałam się że zrobi się niezręcznie i nikt nic nie zje :p ciężko mi było się domyślić jak zareagują. Mój tata roznosił prezenty spod choinki i jak wszyscy już dostali to ja wydusiłam z siebie "a my mamy jeszcze jeden prezent...będziecie dziadkami" i nagle ciszaaa :-D
A u rodziców Tomka zrobiliśmy to tak w sumie bez przygotowywania się bo pojechaliśmy tam w 1 czy 2 dzień świąt i na wejściu jego tata zaczął wyciągać wszystkie trunki z barku chwaląc się co to będziemy spożywać - a ja nie piję alkoholu więc z uśmieszkiem teściu wyciąga likier tiramisu i mówi "dla Ciebie Karolinka też coś mam" a Tomek z uśmieszkiem mówi "a Karolinka jest w ciąży i pić nie będzie" i wtedy mama Tomka się na mnie rzuciła ze łzami w oczach i kilka razy pytała czy naprawdę i że super i w ogóle cała happy - a tata Tomka chyba był zaskoczony bo już nas dawno namawiał na dzidzię a my zawsze zmienialiśmy temat :D:D

Nie było mnie parę godzin na forum a tu Tyle nadrabiania :D
U mnie dzisiaj tez leniwy piątek , wogole myślałam że to dzisiaj czwartek .. leżę i siedzę tylko na zmianę pół dnia na dworze przed domem :D tylko jedno pranie zrobiłam i nic więcej . Mąż wrócił jedzenia nie ma a ja tłuszcz wypalam na słońcu ale wie gdzie jest lodówka to sobie poradzi a ja dzisiaj tylko odpoczywam :D
A jak leżę to brzuch wydaje się jeszcze większy niż jest, jak hipopotam ale co tam :DZobacz załącznik 865254
W końcu ciążowy chudzino :D
Rosnijcie dziewczyny [emoji8]

reklama
Do góry