Anet29
Fanka BB :)
To był moj pierwszy termin teraz mam na 16 [emoji4]
Co do dzidzi ciumkala kciuka a paluszki miała na nosku
To sie nic nie przejmuj dzidzia sie zaslaniala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To był moj pierwszy termin teraz mam na 16 [emoji4]
Co do dzidzi ciumkala kciuka a paluszki miała na nosku
Hej Dziewczyny, jestem nowa na forum, mam termin z dzisiejszego USG na 26 grudniadługo się zastanawiałam czy zakładać jakieś konto na forum ale siedzę w domu na zwolnieniu i trochę fiksuję i pomyślałam że razem z Wami na pewno będzie mi raźniej
pozdrawiam Was serdecznie
![]()
Witaj [emoji4]Hej Dziewczyny, jestem nowa na forum, mam termin z dzisiejszego USG na 26 grudniadługo się zastanawiałam czy zakładać jakieś konto na forum ale siedzę w domu na zwolnieniu i trochę fiksuję i pomyślałam że razem z Wami na pewno będzie mi raźniej
pozdrawiam Was serdecznie
![]()
Co do noska wiem czemu nie mógł zmierzyć i tak napisał bo ona spała ssala kciuka a paluszki miała na nosie i widać tylko początek i koniec kosteczki to jest to [emoji4] dziś ja zobacze[emoji7] oby nadal było dobrze [emoji4]To sie nic nie przejmuj dzidzia sie zaslanialahehe ja jak w poprzedniej ciazy poszlam na 3d to tez sie dzidzia zaslaniala i do dzis nie lubi jak sie jej robi zdjecia
Juz jutro zobaczysz co i jak i napewno jest wszystko ok
![]()