reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Kochane przepraszam że nie odzywalam się ale taki jakiś dziwny czas, a więc tak 5.06 mieliśmy prenatalne Nasz Cud zdrowy miał 5,5 cm a po dzisiejszej wizycie u prowadzącego już 6 cm dr od prenatalnych stwierdził że oscylowalby w stronę dziewczynki ale narazie nic nie mówi powie na polowkoeych na początku sierpnia zaś 7.07 w dzień urodzin Mojej Mamy mamy kolejną wizytę;)

reklama
Hej Kochane przepraszam że nie odzywalam się ale taki jakiś dziwny czas, a więc tak 5.06 mieliśmy prenatalne Nasz Cud zdrowy miał 5,5 cm a po dzisiejszej wizycie u prowadzącego już 6 cm dr od prenatalnych stwierdził że oscylowalby w stronę dziewczynki ale narazie nic nie mówi powie na polowkoeych na początku sierpnia zaś 7.07 w dzień urodzin Mojej Mamy mamy kolejną wizytę;)
Super, ze maluszek zdrowy :) pochwal sie fotka :)

Super, ze maluszek zdrowy :) pochwal sie fotka :)
Takie niewyraźne jeszcze ale najważniejsze że Jest Nasz Skarb;)
IMG-c95bc258f626b04050c4122f496b5d4f-V.jpg

Załączniki

• IMG-c95bc258f626b04050c4122f496b5d4f-V.jpg
    IMG-c95bc258f626b04050c4122f496b5d4f-V.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 736
Kochana, to normalne że teraz gorzej się czujesz. Będziesz w środę u Pani dr więc zapytaj dla pewności czy masz się tym martwić. Zobaczysz na USG Lenke to na pewno lepiej się poczujesz ;).
Dobrze że spać możesz to chociaż organizm się regeneruje.
A i ze spaniem coś się włączyło :( poprostu masakra .. najgorsze, że wpadam w jakiś dziwny płacz i bardzo kłóce się z mężem..nie wiem czemu tak jest :( mam chyba jakaś depresję.. dobrze , że chociaż Mała faluje w brzuszku ❤
Już się tej wizyty nie mogę doczekać w środę.. dziś bardzo mi się brzuch napinal..

A jak Wy się czujecie ?:)

A i ze spaniem coś się włączyło :( poprostu masakra .. najgorsze, że wpadam w jakiś dziwny płacz i bardzo kłóce się z mężem..nie wiem czemu tak jest :( mam chyba jakaś depresję.. dobrze , że chociaż Mała faluje w brzuszku ❤
Już się tej wizyty nie mogę doczekać w środę.. dziś bardzo mi się brzuch napinal..

A jak Wy się czujecie ?:)

Kochana, hormony szaleją stąd pewnie ten gorszy nastrój. Do tego dochodzi pogoda, strach o Małą, itp. Ale na pewno wszystko jest dobrze :tak:.
My czujemy się całkiem dobrze. Dużo śpię, wypoczywam i się nie przemęczam. W tym tygodniu zamierzam ubranka poprać i uporządkować to co już mam kupione.

reklama
Kochana, hormony szaleją stąd pewnie ten gorszy nastrój. Do tego dochodzi pogoda, strach o Małą, itp. Ale na pewno wszystko jest dobrze :tak:.
My czujemy się całkiem dobrze. Dużo śpię, wypoczywam i się nie przemęczam. W tym tygodniu zamierzam ubranka poprać i uporządkować to co już mam kupione.
No pogoda nie rozpieszcza :( ja jeszcze we wtorek jadę na małe zakupy i w następnym tygodniu tez zaczynam pranie , mama mi pomoże bo potem wyjeżdża na cały lipiec i o :)
Najważniejsze, że czuje jak się rusza i się uspokajam :) ale im bliżej tym większy stres.. A wózek już macie ? Bo już się pogubilam :)

Do góry