reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Na pewno już doczytałas gdzie pracowałam to nie będę pisac drugi raz :)
No niestety bez macierzyńskiego jestem od listopada. Zarejestrowałam się w urzędzie pracy i od nich tez nic mi się nie należy. Całe szczęście , że weszło kosiniakowe inaczej na dziecko też bym nie dostała grosza..
A Ty gdzie pracowałaś ?

Mam sytuację podobną do Twojej.

reklama
@Fiorna daj adres na priv :D
To podeślę Ci kredkę do odplamiania :D przetestujesz [emoji14] ale wszystkie plamy schodzą bez problemu, nawet stare, zaprane :)

Dziewczyny no ja dalej strasznie się czuje. Ale lekarz na opiece świątecznej stwierdził z że nic mi nie jest. Gardło niby czyste, brak gorączki z osłuchowo ok, uszy ok. A ja się czuję jakby czołg po mnie przyjechał. Dodatkowo jak na złość po powrocie z izby temperatura 38. Paracetamol mi tego nie zbija. Cały dzień wczoraj u rodziców spałam, bo mąż w pracy to oni się małym zajmowali a ja mogłam odpocząć.
Dziś chyba szykuje się podobny dzień. Zobacz załącznik 865767Zobacz załącznik 865768
To ja poproszę o zdjęcie tego cuda i gdzie to można kupić

U nas też wczoraj zanosiło się na burzę, ale przeszło bokiem, jedynie trochę się schłodziło i lepiej było oddychać ;) hehe ja większość rzeczy dla maluszka i dla siebie do szpitala zamawiałam przez internet :p coraz ciężej nam teraz będzie, bo nasze maluchy teraz będą coraz więcej przybierać na wadze :D
To prawda, ja mam problem z koszulami do porodu czy po, do szpitala, bo nic nie mogłam znaleźć ani stacjonarnie ani online. Jedynie na Amazonie i w końcu tam zamowilam, bo się wkurzylam. Zobaczymy co przyjdzie i czy się nada :p

Na pewno już doczytałas gdzie pracowałam to nie będę pisac drugi raz :)
No niestety bez macierzyńskiego jestem od listopada. Zarejestrowałam się w urzędzie pracy i od nich tez nic mi się nie należy. Całe szczęście , że weszło kosiniakowe inaczej na dziecko też bym nie dostała grosza..
A Ty gdzie pracowałaś ?
Ja w fabryce kosmetykow, niby naturalne, ale jakies ryzyka są :p tak doczytałam :) a co to te kosiniakowe? Bo nie słyszałam o tym :p

@klaudiaa975
Zamówiłam kosmetyki w aptece gemini ale to się chwalić nie będę głównie rzeczy dla dziecka, na allegro zamówiłam butelki, prześcieradła do wózka i łóżeczka, tetrę, podkład ceratkę, termometr do wody i takie drobne pierdułki.
Z ubrań dla mnie zamówiłam sobie leginsy czarne długość 3/4 z panelem z H&M i do tego bluzkę. Na allegro sukienkę z H&M i bluzę ciążową na wyjazd do teściów.
Na bonprixie koszule nocne ale to już foty wrzucałam chyba w piątek.
Na allegro 2 okrycia kąpielowe które wybrał mąż - nieważne że były droższe niż te co ja wybrałam ale jemu się te akurat podobały i koniec kropka musiałam je zamówić :-D
No i podusie i kocyk minky oczywiście w kolorze miętowym bo ten kolor to hit roku dla mojego i on chce wszystko miętowe :D
Jeszcze laktator zamówimy przez internet bo zdecydowanie taniej no i łóżeczko z materacem ale to w lipcu. Ochraniaczy i przewijaka na razie nie planuje kupować. Resztę drobiazów np rożek chyba w sklepie stacjonarnym bo akurat taka sama cena jak na allegro.
Ok a teraz screeny
bb.png
bluza.png
suk.png
kap1.png
kap2.png

Załączniki

• bb.png
    bb.png
    66,1 KB · Wyświetleń: 380
  • bluza.png
    bluza.png
    88,1 KB · Wyświetleń: 390
  • suk.png
    suk.png
    81,4 KB · Wyświetleń: 385
  • kap1.png
    kap1.png
    79,3 KB · Wyświetleń: 388
  • kap2.png
    kap2.png
    57,9 KB · Wyświetleń: 382
To prawda, ja mam problem z koszulami do porodu czy po, do szpitala, bo nic nie mogłam znaleźć ani stacjonarnie ani online. Jedynie na Amazonie i w końcu tam zamowilam, bo się wkurzylam. Zobaczymy co przyjdzie i czy się nada :p
Trzeba było pisać. Ja na słodki sen zamawiałam. I taki materiał super przyszedł. Wygodne do karmienia i za 27zl chyba , więc nie dużo jak na typową koszule do karmienia :)

reklama
Do góry