reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja nie mam nic do noska :o a co się używa ? I konieczne to jest ?
I skarpety wzięłaś takie typowe zimowe ciepłe ? Bo ja w lato po domu muszę mieć skarpety nawet bo tak mi nogi marzną a przy porodzie podobno tym bardziej kobiety potrzebują. Tylko czy nie głupio będzie w takich pampuchach ?:D
W lato chyba się nie przydadzą , ja w styczniu rodziłam i ani do porodu nie miałam skarpet ani później na sali jak już byłam :D

Na Kamieńskiego, zgadza się :)

Zawsze możesz mieć dziecko obok siebie w bujaczku-leżaczku, aczkolwiek ja go używałam sporo później, jak Jasio sobie ciamkał chrupki kukurydziane, żeby nie usmarował pościeli w wyrku :)

Ja pewnie dużo czasu będę spędzała w salonie i chyba od pierwszego miesiąca będę mogła układać malutka w tym bujaczku na leżąco ?:)
Screenshot_2018-06-11-20-09-55-808_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-06-11-20-08-45-503_com.opera.browser.png

Tylko zastanawiam się który kolor :)

Załączniki

• Screenshot_2018-06-11-20-09-55-808_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-11-20-09-55-808_com.opera.browser.png
    79,4 KB · Wyświetleń: 348
  • Screenshot_2018-06-11-20-08-45-503_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-11-20-08-45-503_com.opera.browser.png
    58,6 KB · Wyświetleń: 379
Tez mam 3 koszule od nich. Wzięłam dwie w rozm.M i jedna S
I ta mniejsza jest mała na ciążę , obcisła jest. Ale po porodzie jak brzuch zejdzie to będzie w sam raz :) ale ze szlafroka jestem bardzo nie zadowolona. Miałam odesłać ale już mi się bawić z tym nie chciało..
To będziemy remontować razem :D my też będziemy w końcu się meblować, dekorować, kupować poerdolki typu garczki, obrusy, kwiatki na okna i cała reszte. Też doczekać się nie mogę [emoji173]️ tylko ciekawe kiedy nam się uda, czy przed porodem czy zaczniemy dopiero po. Ciekawe kiedy mała zechce wyjsc :) chcielibyśmy skończyć i wyprowadzić się do połowu lub końca sierpnia. W zależności jak długo K będzie mógł być przy nas.
Czemu jesteś ze szlafroka niezadowolona? Ja też tam zamawiałam i dla mnie jest fajny :)

Internetu w domu nie mam bo jakaś awaria a na tel mam resztki transferu wiec z nudów przeglądałam wszystkie ciuszki dla małej, torby do szpitala , dołożyłam kubek i sztućce:D jeszcze muszę włożyć chusteczki higieniczne, i ręczniki papierowe . Rano tylko zdążyłam zalicytować i wygrać kilka rzeczy dla małej . Bez internetu bieda :( :D

reklama
Do góry