reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jeju mój mały to jest jakiś silny chyba, bo dzisiaj tak daje czadu, że aż mnie trochę bolą te jego ruchy, wypychania i kopania :o
Chyba mało miejsca mają bo mój od kilku dni tak szaleje że momentami aż mówię ała.

Właśnie wróciłam ze sklepu i już wolę te upały niż ta dzisiejsza pogodę. Jest tak duszno że nie ma czym oddychać a niby co chwilę popaduje. Zabieram się za prasowanie pieluch i pościeli.

aj aj aj o 10:20 mam wizytę :D
mądra ja zważyłam się po śniadaniu i po piciu i moja waga pokazała +5 kg od ostatniej wizyty, odstawiłam ją 2 cm dalej i już 3,5 kg także coś mnie tu świruje ta moja waga :-D
Mam tak samo z waga, waha sie chyba 4kg :D i tak sobie przesuwam po calej łazience, a jak sie powtórzy to uznaje, ze jest prawidlowa :D

B3F20B85-F380-403F-9094-FA27BEAC3AC4.jpeg Ja mam taki, Boże wychodzą mi rozstępy, teraz mam na tyłku, a to jeszcze 11tyg :( nie chce już więcej :(

Załączniki

• B3F20B85-F380-403F-9094-FA27BEAC3AC4.jpeg
    B3F20B85-F380-403F-9094-FA27BEAC3AC4.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 105
Zobacz załącznik 866546 Ja mam taki, Boże wychodzą mi rozstępy, teraz mam na tyłku, a to jeszcze 11tyg :( nie chce już więcej :(
Mnie zaczyna siedzieć skóra koło pępka już mam po synu 2 maleńkie ledwo widoczne koło pępka teraz się smaruje systematycznie ale coś czuję że wyjdą nowe albo te się powiększa bo zaczynałam z większą waga niż w poprzednich ciazach niby nie tyje dużo ale te swędzenie nie wróży nic dobrego :(

reklama
Mnie zaczyna siedzieć skóra koło pępka już mam po synu 2 maleńkie ledwo widoczne koło pępka teraz się smaruje systematycznie ale coś czuję że wyjdą nowe albo te się powiększa bo zaczynałam z większą waga niż w poprzednich ciazach niby nie tyje dużo ale te swędzenie nie wróży nic dobrego :(

Mnie też często swędzi skóra na brzuchu ale pomaga na to krem :D brzuchol rośnie a ja się czuję jakbym miała zaraz wybuchnąć :D

Do góry