Mam taka nadzieje. Moze choć na marcoweczki sie złapie? Bylaby dzidzia i mama z marca.Dokładnie. W koncu każda będzie miała dzidziusia <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taka nadzieje. Moze choć na marcoweczki sie złapie? Bylaby dzidzia i mama z marca.Dokładnie. W koncu każda będzie miała dzidziusia <3
Kochana musisz wierzyć <3 w koncu się uda!Mam taka nadzieje. Moze choć na marcoweczki sie złapie? Bylaby dzidzia i mama z marca.
Kamila obiecuję, nie będęSkoro tak chcesz to pewnie ze idź [emoji6]
Tylko sie nie potrzebnie pozniej nie stresuj jak jeszcze lekarz nic nie zobaczy [emoji6]
Kamila obiecuję, nie będęSkoro tak chcesz to pewnie ze idź [emoji6]
Tylko sie nie potrzebnie pozniej nie stresuj jak jeszcze lekarz nic nie zobaczy [emoji6]
Taka zwykła aplikacja do okresuKochana musisz wierzyć <3 w koncu się uda!
Ja dzisiaj byłam na becie, a lekarza umówiłam na 27.06Aaaato może jakos podobnie mamy
jeju ja tylko się modlę by wszystko ładnie przyrastalo i rosło. Na betę dopiero w poniedziałek, a do lekarza chyba w następnym tygodniu pojadę. Ale czy nie za szybko... dzisiaj 29dc, chyba ze poczekać jeszxze cały następny tydzień czy jak
ale stresik jest co tam się dzieje, czy wszystko dobrze
Witaj i sie rozgoscCześć!
Chciałabym do Was dołączyć. Mam na imię Ewa, 31l i od prawie roku staram się o 1 dzidziusia. Po drodze mialam przerwę, bo nie przedluzyli mi umowy w pracy - zredukowali dział. Teraz wracam do staranek, nie chcemy czekać bezczynnie na nową pracę bo u nas z zajściem jest pod górkę i nie ma co tego odkładać.
Tak więc jakieś2 mce temu wróciłam do gry... Podczytuje Was i wiem mniej wiecej co u Wasno i oczywiście korzystam z rad staraczek...
Ja to zas bym bardzo chciala luty bo ja jestem z lutego. No ale jak nie wyjdzie termin na luty to moze uda sie marzec i tata bedzie mial prezent urodzinowyMam taka nadzieje. Moze choć na marcoweczki sie złapie? Bylaby dzidzia i mama z marca.
Czyli piękny przyrost![]()
Ja też z lutego... U mnie 22dc i 10dpo. Napięcie rośnieJa to zas bym bardzo chciala luty bo ja jestem z lutego. No ale jak nie wyjdzie termin na luty to moze uda sie marzec i tata bedzie mial prezent urodzinowy![]()
To ile juz razy robilas bete ? Chyba nie ma sensu az tyle razu powtarzać jak na poczatku bylo ok [emoji6]Zobaczę jeszcze w piątek i jak przyrost dalej będzie ok to będę spokojniejsza i może jakos te 2 tygodnie do kolejnej wizyty wytrzymam [emoji846]
@Kasienka3b to już niedługo [emoji846] trzymam kciuki zeby @ nie przyszła i mam nadzieje, ze niebawem zobaczymy się na lutówkach [emoji4]