miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Udalo mi sie nagrac mala jak buszuje w brzuchu![]()
Mi tez taki krótki film, może tutaj wrzucę jak będzie się dało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udalo mi sie nagrac mala jak buszuje w brzuchu![]()
Jak napisałaś pierogi z płuckami. Byłam pewna, że słownik zaszfankowal. Ale jak napisałaś drugi raz , "pierogi z płuckami" ..No ja miałam podobnie z materacem Janka, ten sam typ i powiedziałam, że więcej tego nie kupię.
A mnie się przypomniało o pierogach z płuckami, uwielbiam takie, ale tyle babrania się przy tym jest, że szkoda słów. Była kiedyś pierogarnia, która miała takie w ofercie, ja u mojej babci, ona robi najlepsze z płuckami, ale zamknięta
Ja na FB mam tak prywatność ustawioną, że nie zobaczy nikt spoza znajomych, tego co sama publikuję. A ludzie na grupie, to nie znajomi. Z kolei avatar i zdjęcie w tle mam z gwiezdnych wojen, także nawet mojego ryjka nikt nie poznamożna jeszcze imię i nazwisko zmienić, ale to mnie akurat zbyteczne
W ogóle nie pomyślałam o kosmetykach do szpitala dla siebie, brawo ja.
ja niedawno wróciłam z mężem z ikei, kupiłam komodę, lampki nocne-księżyc i gwiazdkędo tego jeszcze materac piankowy dla maluszka
fajnie, bo nie było dużo ludzi, ale ciężko już chodzić po takich sklepach...dobrze, że dziś chłodniej
![]()
Aaaaa.!Tak, z wieprzowymi płuckami![]()
Mój mąż wczoraj kupił mi wszystkie kosmetyki do szpitala, typu żel, szampon, dezodorant itp, do tego kupił na porodówkę landrynki, lizaki i gorzką czekoladę (tak nam na szkole rodzenia podpowiadali) a i jeszcze zgrzewkę wody z dziubkiemwięc już mam wszystko do torby szpitalnej
teraz to dopakować jakoś sensownie
![]()
To za tydzieńHmm, to tez powinnam niebawem dostac, bo dziś mam właśnie 32+3
Moment zleci![]()
Chciałabym żeby większość z Was urodziła przede mną. Wiedzialabym na co zwracać uwagę jak się wszystko zacznie. Opowiedsialybyscie wasze początki i ogólnie poród.może uda się z Oliwia, Karolina, Ewa
nie pamiętam która jeszcze by mogła szybko urodzić
![]()
Mi tez taki krótki film, może tutaj wrzucę jak będzie się dało![]()
Liczę na toNo ja mam na 5-3 sierpnia, a może i w połowie lipca coś się zacznie także na pewno będę wszystko pisała [emoji5][emoji3]