miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Az zgrzewke wody do szpitala?
Zgrzewka wody, ale zapewne takich 0,33 pojemności, bo po porodzie nie ma się siły. Zreszta po takim wysiłku jak poród trzeba dużo wody pic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Az zgrzewke wody do szpitala?
Haha ok ! Zaraz przejrze allegroKup mu peleryne niewidke i ci szybko wyskoczy po cos [emoji23][emoji23][emoji23]
Też tyleI przed ciaza tez tyle pilas? Ja to mysle, ze max 1,5l w ciagu dnia wypije jak sobie przypomne
A to nie po pol litra czyli w sumie 3litry az? Ja myślałam zeby tylko 1,5 l wziac
I to rano i wieczorem coś mi się wydaje [emoji23]Mój mąż chodzi do sklepu co 2-3 dni po 2 zgrzewki wody. Po porodzie będzie chodził codziennie [emoji23]
0,7l pojemnosciZgrzewka wody, ale zapewne takich 0,33 pojemności, bo po porodzie nie ma się siły. Zreszta po takim wysiłku jak poród trzeba dużo wody pic![]()
Ja dziennie wypijam 3-4 butelki wody 1,5litrowea kupił zgrzewke tych takich 0,7l więc i tak będzie musiał dowieźć na pewno [emoji23]
A czemu mialoby dostac boli od gazowanej wody?
SzokTeż tyle
Ja podobno jak byłam dzieckiem (w takim wieku że jeździłam w spacerówce) to mama na spacer brała mi picie w butelce 1,5litrowej. I z niej lała mi picie do buteleczki. Jak skończyło się to 1,5l to był płacz i musiała wracać do domu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja liczę te 6x0,7l na pierwszy dzień pewnie właśnie. A następnego dnia mąż albo mama mi pewnie dowiezie. Nie będziemy też szli z auta do szpitala z 2 torbami i kilkoma zgrzewkami wody [emoji23][emoji23][emoji23]1,5 litra wody starczy Ci na 3-4 dni?ja zamierzam wziąć z 4 takie małe zgrzewki