E
Ewka34
Gość
Troche lzejsze ale dosc bolacei teraz takie masz ostatnio ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troche lzejsze ale dosc bolacei teraz takie masz ostatnio ?
Mój stwierdził , że w porodzie nie ma nic obrzydliwego. To wszystko jest naturalne.Wiesz może mama chce cię uchronić od tych gorszych rzeczy co się jednak zdarzają. Sama słyszałam o dwóch przypadkach w rodzinie gdzie po prostu facet potem miał szacunek do kobiety ale widząc to wszystko nie chciał kolejnego dziecka i brzydził się uprawiać seks. Ale sama się zdecydowałam , bo tak jak piszesz mamy swoje rozumy [emoji16]
Mnie boli jak się wypycha. I zostaje tak kilkanaście sekund. Mam ochotę wtedy złapać ta kulkęMój maluch tak się dziś pcha na lewą stronę i co chwilę czuję kopniaki..szkoda że to boli![]()
Podejrzewam że ta sytuacja będzie tak nowa że nie da się przewidzieć rozwoju sytuacji [emoji16][emoji16] ale jednak wydaje mi się że mało jest sytuacji zgorszenia faceta [emoji16] mam nadzieję że mój facet za bardzo lubi cipkę i nic mu nie zgorszy seksu [emoji23]Dlatego nie chce aby zobaczyl moja cipke taka ogromna okrwawiona ,chce zeby trzymal mnie za reke byl przy mojej glowie
.tez slyszalam o takich parach [emoji14] ale juz na tyle znam mojego meza ze wiem co robie
tzn chyba wiem..
Nie, nie muszeMój też jeszcze nie widział
Ale mówił , że oglądał filmiki z porodu i oglądał zdjęcia jak wyglądają dzieci Zaraz po. dziwiłam się ale w sumie to dobrze. Niech się przyzwyczaja do widoków
A my się chyba boimy oboje tak samo. On udaje twardego ale w środku , ładnie powiem .. robi kupę w majtki. [Emoji23] ja tym bardziej
A ty ze względu na swoją padaczkę nie musisz mieć CC ? Co jeśli stanie ci się tak podczas porodu ? :/
Zostanie Ci 5 tygodni więc już coraz bliżej![]()
Hyhyhy moj tez za bardzo lubi cipkePodejrzewam że ta sytuacja będzie tak nowa że nie da się przewidzieć rozwoju sytuacji [emoji16][emoji16] ale jednak wydaje mi się że mało jest sytuacji zgorszenia faceta [emoji16] mam nadzieję że mój facet za bardzo lubi cipkę i nic mu nie zgorszy seksu [emoji23]
Jedyne obawy co mam to że facet mi zemdleje z emocji
To spytaj lekarza czy to normalne. A wychodziły Ci na ktg skurcze do tej pory ?Troche lzejsze ale dosc bolacetyle ze nie co kilka minut a raz/dwa na noc
![]()
Zazwyczaj kiedy na faxeci mdleją ? Jak już dziecko wychodzi ? I czemu tracą przytomność ? Haha są w takim szoku ?[emoji23]Podejrzewam że ta sytuacja będzie tak nowa że nie da się przewidzieć rozwoju sytuacji [emoji16][emoji16] ale jednak wydaje mi się że mało jest sytuacji zgorszenia faceta [emoji16] mam nadzieję że mój facet za bardzo lubi cipkę i nic mu nie zgorszy seksu [emoji23]
Jedyne obawy co mam to że facet mi zemdleje z emocji
Nie,nie wychodzilyTo spytaj lekarza czy to normalne. A wychodziły Ci na ktg skurcze do tej pory ?