E
Ewka34
Gość
Facet niby jest twardy a w rzeczywistosci to pipa jestZazwyczaj kiedy na faxeci mdleją ? Jak już dziecko wychodzi ? I czemu tracą przytomność ? Haha są w takim szoku ?[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Facet niby jest twardy a w rzeczywistosci to pipa jestZazwyczaj kiedy na faxeci mdleją ? Jak już dziecko wychodzi ? I czemu tracą przytomność ? Haha są w takim szoku ?[emoji23]
Ja mam klapki gumowe takie pod prysznic npJakie obuwie kupujecie do szpitala? Typowe kapcie czy klapki lub japonki?
DokładnieFacet niby jest twardy a w rzeczywistosci to pipa jest![]()
Kazdy porod jest innyDokładnie
Ale ja też jestemhaha
Oglądałam właśnie poród i masakra. Ja nie chcę !![]()
Klapki gumoweJakie obuwie kupujecie do szpitala? Typowe kapcie czy klapki lub japonki?
Ogólnie sam widok wychodzącej główki jest przerażający. I nie mogę sobie wyobrazić ,że to dziecko przed chwilą było w brzuchu.. nigdy chyba tego nie ogarnęKazdy porod jest innymoj nie byl taki zly
![]()
Na szczescie Ty tej glowki i swojej cipki nie bedziesz widziecOgólnie sam widok wychodzącej główki jest przerażający. I nie mogę sobie wyobrazić ,że to dziecko przed chwilą było w brzuchu.. nigdy chyba tego nie ogarnę![]()
ciebie to nawet w takim momencie trzymają się żarcikiNa szczescie Ty tej glowki i swojej cipki nie bedziesz widziecwiec nie zemdlejesz
moj mistrzowski tekst po porodzie jak juz wszystko ogarneli " o widze moja cipke"
[emoji23] i padlam chyba, tzn zasnelam
![]()
Czemu tracą przytomność ? Wiesz myślę że to pewnie przez brak witamin [emoji16][emoji16] a tak serio to nie wiem..może jak ktoś krwi nie lubi ? Ja właśnie dlatego boje się o mojego bo np raz chciał oddać krew. Pobrali krew do badań a za minutkę maz fiknal.. i jest wrazliwy na wymioty na przykład . No ale chce spróbować niech próbuje [emoji6] w pierwszej fazie porodu gdzie mi jest najbardziej potrzebny niby nie ma krwi więc może akurat. A jak już dziecko zacznie wychodzić to nie obchodzi mnie maz. Moze być nawet w kosmosie i tak mi nic nie pomoże [emoji16][emoji16]Zazwyczaj kiedy na faxeci mdleją ? Jak już dziecko wychodzi ? I czemu tracą przytomność ? Haha są w takim szoku ?[emoji23]