reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Fajne :)
Nie polecam takich materiałowych papci, oj nie. Pamietam, ze mialam z synem takie ładne kremowe i wieczorem jak wstałam zeby iść pod prysznic pociekla mi krew i domyslacie sie jak wygladaly :/ jednak to leci duzo wiecej niz przy okresie. A takie gumowe się umyje i juz :) a poza tym pocila mi sie noga bo w szpitalu jest mega cieplo :)
Ja tamtym razem do szpitala jak rodziłam miałam właśnie papcie takie jasne szare trochę z futerkiem ale to styczeń był , niczym się nie ubrudziły ale ja byłam jeszcze młoda i niedoswiadczona , teraz takich już napewno nie wezmę :D

reklama
Dziewczyny.. jest mi smutno.. umarl moj gekon,wyrwal sobie kloake i wdarlo mu sie zakazenie.. :( patrze teraz do terra i nie zyje :( nie jadl tylko duzo pil.. ale nie poradzil sobie :( a w okolicy nie mam weta od jaszczurek :( moze jest juz w swiecie pysznych robakow i wolnej ,cieplej przestrzeni :)

Tak juz napewno jest w lepszym świecie:) biedaczek

Ja spakowałam papcie ale jednak napwno ich nie wezmę . Na allegro miałam kupić takie gumowe klapki meliski ale sama już nie wiem ... Bo w Sinsay są po 9.90 i np bym kupiła 2 pary to później gdyby się zabrudziły po szpitalu nie będzie szkoda wyrzucić , bardzo tanio i dużo kolorów .. :) zaraz sobie jakieś wybiore i zamówie :)Zobacz załącznik 867106 Zobacz załącznik 867107 Zobacz załącznik 867110
Też fajne :)
Ja wiem że nie biorę papci na pewno.. jak z półtora miesiąca temu byłam w szpitalu i było gorąco to cholera miałam te papcie, nogi z upałów spuchły , kleiły się z gorącą i nie szło stopy włożyć nie mówiąc o tym goracu w nogi .. a u nas w szpitalu mega gorąco jest .. okien tez nie bardzo otworzysz bo nie każda sobie życzy i boi się o jakieś zawiania .. tylko jakieś plastiki dla mnie

No to my po wizycie z małą wszystko dobrze ułożona główka w dół waży 2200g więc dużo przez 2 tyg nie przytula bobylysmy w 30i 3 dn.i ważyła 1860g więc tyje jak narazie ok.Gin mówił że do 3500 może dobije jak ja dotrwam do 38-39 tydz bo nie stety mi też szyjka się skraca jest poniżej 3cm -2.8 powiedział tak "jeszcze w szpitalu cie nie położę ale za 2tyg jak będzie mniej to na pewno "pytał sie czy przez te 2 tyg cosinus nie widzieliśmy to coś ciężkiego robiłam czy ćwiczę coś;) a ja ze właśnie w te upały więcej odpoczywałam i 2 tyg temu szyjka była ok a teraz boom du.....dostałam luteine i zakaz sexu;) no i leżeć ile w lezie :( ....problem taki jak ja mam leżeć jak 2 dzieciaków mąż 12 godz w pracy wiem że dzieci duże ale wszystkiego nie ogarna muszę jakoś zorganizować domowe pracę żeby syfem nie zarosnac ;) szok jednak sobie wykrakalam że coś nie tak bo te dziwne uciski w psioszce miałam i to mnie martwiło i nie stety miałam rację:(
Idę się kąpać doczytam resztę postów to coś tam naskrobie jeszcze;)

No to my po wizycie z małą wszystko dobrze ułożona główka w dół waży 2200g więc dużo przez 2 tyg nie przytula bobylysmy w 30i 3 dn.i ważyła 1860g więc tyje jak narazie ok.Gin mówił że do 3500 może dobije jak ja dotrwam do 38-39 tydz bo nie stety mi też szyjka się skraca jest poniżej 3cm -2.8 powiedział tak "jeszcze w szpitalu cie nie położę ale za 2tyg jak będzie mniej to na pewno "pytał sie czy przez te 2 tyg cosinus nie widzieliśmy to coś ciężkiego robiłam czy ćwiczę coś;) a ja ze właśnie w te upały więcej odpoczywałam i 2 tyg temu szyjka była ok a teraz boom du.....dostałam luteine i zakaz sexu;) no i leżeć ile w lezie :( ....problem taki jak ja mam leżeć jak 2 dzieciaków mąż 12 godz w pracy wiem że dzieci duże ale wszystkiego nie ogarna muszę jakoś zorganizować domowe pracę żeby syfem nie zarosnac ;) szok jednak sobie wykrakalam że coś nie tak bo te dziwne uciski w psioszce miałam i to mnie martwiło i nie stety miałam rację:(
Dobrze że z dzidzia ok:) szyjka się nie przejmuj tylko się oszczędzaj. Nic na to nie poradzisz. Mogę spytać ile miałaś ostatnio że już cię szpitalem straszy? Ja miałam 3 cm i nic o szpitalu mowy nie było, czy masz miękka może albo dużo się skróciła w tym czasie.

Ja spakowałam papcie ale jednak napwno ich nie wezmę . Na allegro miałam kupić takie gumowe klapki meliski ale sama już nie wiem ... Bo w Sinsay są po 9.90 i np bym kupiła 2 pary to później gdyby się zabrudziły po szpitalu nie będzie szkoda wyrzucić , bardzo tanio i dużo kolorów .. :) zaraz sobie jakieś wybiore i zamówie :)Zobacz załącznik 867106 Zobacz załącznik 867107 Zobacz załącznik 867110
Teraz w Biedronce są po 7.99 takie

reklama
O to trafiło się fajnie , dokładnie za taką cenę to można je uznać jak jednorazowe i nie bedzbę szkoda w razie co wyrzucić :)
Są teraz w promocji.. od wtorku albo poniedziałku
Nie ma zmiłuj.. może masz kogoś poprosić o pomoc przy dzieciach? Jak trafisz do szpitala, bo się nie będziesz oszczędzać, to i tak Cię w domu nie będzie[emoji852][emoji852]

Do góry