reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak zamówisz to daj znać :D
A tak serio to popatrz na wymiary bo ja nawet nie spojrzałam dokładnie.
I rozmawiałam z moim właśnie, ze też widział mnóstwo szaf do przedpokoju , na zdjęciach super ale chyba lepiej dołożyć parę stówek i kupić masywna. Która będziemy widzieć i się nie zawiedziemy jak przyjdzie. A nie jakieś skleiki które za parę miesięcy się porozwalaja. Ciekawe po ile teraz są takie szafy w sklepach.
Popatrzyłam też na inne przedmioty tego użytkownika i naprawdę ma dobre ceny szaf. Opinie też ma dobre. Więc może warte . Musimy coś przerobić ścianę żeby szafę wstawić bo braknie 5cm i jest luka w ścianie ( takie drzwi ) trzeba by ją zmniejszyć

reklama
W korytarzu to mam dużą szafę zabudowaną z komandora ma 3m, jest do samego sufitu, mega pojemna ale 9lat temu płaciliśmy 4000zł,
Myśleliśmy nad zabudowana. Ale zrezygnowaliśmy. Nie jest to nasze mieszkanie, będziemy musieli się przenieść to lepiej złożyć zwykła większą szafę niż taka zabudowana do sufitu. Jak kupimy już mieszkanie to będziemy myśleć nad takim gigantem :)

Jakie macie zdanie na temat kupowania mebli przez internet ? Takie tanie ale ciekawa jestem co przyjdzie w kartonie...
Raz na meblach do salonu się mega zawiodłam. Ciekawe jak by było z taka szafa. W sklepach do 2 tysięcy pakowna szafa do przedpokoju a w internecie do 1tys można znalezc. Wyskoczyło mi np. Takie zdjęcie na FB.. Zobacz załącznik 867250

Ja zamawiałam ten regał i komodę 5 szuflad do pokoju małej i za regał daliśmy 250 zł z wysyłka, za komodę 170 zł i jestem zadowolona ;)

Popatrzyłam też na inne przedmioty tego użytkownika i naprawdę ma dobre ceny szaf. Opinie też ma dobre. Więc może warte . Musimy coś przerobić ścianę żeby szafę wstawić bo braknie 5cm i jest luka w ścianie ( takie drzwi ) trzeba by ją zmniejszyć

Ciekawe jak na żywo wygląda taka szafa. Z chęcią bym zamówiła. Bo po prostu grosze kosztuje te meble w internecie. Ale chyba już nie będę kombinować. Jak mój woli dołożyć i kupić coś lepszego to nie będzie się spierać. Tylko musimy myśleć czym przewieść takie pudła z innego miasta .. chyba nie dowożą do domu ze sklepu nie ?

Ja się tak wciągnęłam w simsy na telefonie, że patrzę, a tu nagle 13 [emoji38][emoji38]

Wstaje, ogarnę się trochę i biorę się za pakowanie walizki do szpitala i będę miała już z głowy. Później z pieskiem wyjść, przygotować obiadek a dziś u mnie to rybka będzie [emoji5]

Ostatnia edycja:
Wracam od lekarza, Młody dalej tyłkiem ułożony ale mam się nie przejmować tylko umówić się na ktg po 36 TC i jeszcze mi zrobią USG w szpitalu i będą podejmować decyzje o cesarce. No chyba że się obróci.
Wyniki krwi i moczu mam się nie przejmować pić dalej dużo i dbać o zdrowe jedzenie bo mam ponoć bardzo dobre wyniki więc oby tak dalej.
Szyjka się skróciła .3 cm na 2,8 więc nie tak źle ale mam zwiększyć magnez z 3*1 ma 3*2 tylko jedna tabletka magne b6 a druga asmag forte żeby nie przedawkować b6 no i wizyta za 2 tygodnie czyli zaraz przed wyjazdem.

reklama
Wracam od lekarza, Młody dalej tyłkiem ułożony ale mam się nie przejmować tylko umówić się na ktg po 36 TC i jeszcze mi zrobią USG w szpitalu i będą podejmować decyzje o cesarce. No chyba że się obróci.
Wyniki krwi i moczu mam się nie przejmować pić dalej dużo i dbać o zdrowe jedzenie bo mam ponoć bardzo dobre wyniki więc oby tak dalej.
Szyjka się skróciła .3 cm na 2,8 więc nie tak źle ale mam zwiększyć magnez z 3*1 ma 3*2 tylko jedna tabletka magne b6 a druga asmag forte żeby nie przedawkować b6 no i wizyta za 2 tygodnie czyli zaraz przed wyjazdem.
Może jeszcze mu się zechce odwrócić jak należy :) a w którym jesteś tygodniu ? Podał Ci wagę synka ?:)

Do góry