E
Ewka34
Gość
Bede bedeTo odpoczywaj dużo! Bo troszkę krótką masz tą szyjkę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bede bedeTo odpoczywaj dużo! Bo troszkę krótką masz tą szyjkę![]()
Oj tak laba na calegoNie otwieraj okna [emoji16]To jest obiad szpitalny?Ja tam jadłam makrelę wędzona całą ciążę[emoji16]Może się uda![emoji8] będziesz próbowała brać magnez na te twardnienie? Piękna waga [emoji16] to odpoczywanie cię czeka[emoji8]
Będę w 34 i 3 dn. Mam nadzieję że będzie okRozumiem. Przy dziecku wiadome , że jest inaczej. Nie da się oszczędzać tak jak powinno. Mam nadzieję, że do wizyty będzie wszytko dobrze u Ciebiebędziesz już wtedy w ktorym tygodniu ?
Dokładnie, na nospie tez pisza, ze drotawertyna przechodzi przez łożysko i jej działanie nie kest sprawdzony na kobietach w ciazy, jednak lekarze każą to brać i niektóre dziewczyny biorą nawet kilka razy dziennie. Praktycznie na każdym leku jest napisane, ze nie zalecają dla kobiet w ciazy, chyba ze lekarz bla bla blaKlaudia ty już lepiej nie czytaj [emoji39] jeśli mu ufasz a on ci to dał to na pewno wie co robi i faktycznie uważa że ten lek ci bardziej pomoże jak zaszkodzi.
No i w większości ulotek pisze o tym żeby skonsultować z lekarzem. Firmy produkujące leki nie chetnie piszą że lek jest bezpieczny w ciąży lepiej zwalić odpowiedzialność na lekarza [emoji39]
Ja nie biore nic rozkurczowego.. nospe raz chyba wzielam ale nic nie pomoglaDokładnie, na nospie tez pisza, ze drotawertyna przechodzi przez łożysko i jej działanie nie kest sprawdzony na kobietach w ciazy, jednak lekarze każą to brać i niektóre dziewczyny biorą nawet kilka razy dziennie. Praktycznie na każdym leku jest napisane, ze nie zalecają dla kobiet w ciazy, chyba ze lekarz bla bla bla![]()
Tak wstawalam tylko do toalety i żeby zrobić sobie coś do jedzenia. A tak to ciągle lezałam prawie że na płasko. Mam juz serdecznie dość, ale pociesza mnie fakt że to już tylko miesiąc został. No u nas dzisiaj 31 tydzień i 4 dzień.
I szyjka ci się skraca tak ?24.06 nad morze![]()
A nie mówił Ci lekarz ile miałaś wcześniej ? Czy Ci się skróciła , czy po prostu taka miałaś ?Bede bedetez mi sie wydaje ze krotka jest i moze dlatego jak chodze to mnie tam cisnie i boli.. narazie jest zamknieta,ale to wiadomo ze z godziny na godzine,lub z dnia na dzien, moze sie przeciez zmienic
![]()