reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Boże.. Dziewczyny to normalne? Właśnie patrzę tak i pierwszy raz widzę u siebie tak mocno widoczne żyły, mocno to za mało powiedziane ;o ch*lernie widoczne ;oooo Przez cały brzuch przechodzą i mam tak użylnione piersi, strasznie rzuca sie w oczy...moze to przed okresem? Ale aż tak ;oo
Mi tak w ciąży powychodziły. Ale nie na samym początku. Tylko kilka tygodni później

reklama
Witam sie w 27dc a 13dp. Czekam teraz ino na @ i bede zaczynac 4 cykl po operacji. Kubel zimnej wody wylany zostal mi na glowe.

Załączniki

• 20180616_075905.jpg
    20180616_075905.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 142
Troche mi przykro:( Myslalam ze w 2 ciaze uda mi sie za 1 razem jak z synkiem a tu w sumie juz rok staran mija:(
@Kasienka3b my sie o 1 ciąże staraliśmy 1 rok i 7 mcy, teraz jak „chyba się udało” (nadal @ brak- beta wyszła 22,6) to i tak jest niepewność bo za wcześnie byłam na wizycie...:( jak narazie biore dupka i czekam na kolejna betę w poniedziałek.

Troche mi przykro:( Myslalam ze w 2 ciaze uda mi sie za 1 razem jak z synkiem a tu w sumie juz rok staran mija:(
Ważne że już byłaś w ciąży to wiadomo że płodna jesteś więc zaskoczy pewnie niedlugo[emoji6]ja np byłam pewna że nie mam owulacji przez długie cykle. Raz poszłam na monitoring i niby była i dałam sobie spokój. Odpuściłam zaczęłam brać ovarin.

reklama
Do góry