E
Ewka34
Gość
Spokojnie.. poloz sie na bokuOd dwóch dni maluch jest jakoś mniej aktywny..czuję go ale rzadziej..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie.. poloz sie na bokuOd dwóch dni maluch jest jakoś mniej aktywny..czuję go ale rzadziej..
To tak jak moja.. też ja czuję ale bardzo rzadko i słabo. Może się odwrocily plecakami ? Chociaż od tyłu by nie kopała a czasem to robi. Tylko przed dwoma dniami ciągle ja czułam po lewej stronie a teraz jest w prawym boku.Od dwóch dni maluch jest jakoś mniej aktywny..czuję go ale rzadziej..
Ruszał sie dzis, teraz jak leżę też go czujęSpokojnie.. poloz sie na bokumoja tez ma leniwe dni
![]()
Eh no nie wiem..moze dluzej śpią po prostuTo tak jak moja.. też ja czuję ale bardzo rzadko i słabo. Może się odwrocily plecakami ? Chociaż od tyłu by nie kopała a czasem to robi. Tylko przed dwoma dniami ciągle ja czułam po lewej stronie a teraz jest w prawym boku.
Moja tez tak maRuszał sie dzis, teraz jak leżę też go czujęale wcześniej były dni co był bardzo aktywny..
![]()
A ja jeszcze zauważyłam , że mała się często rusza a ja tego nie czuję. Widocznie w tym miejscu mam łożysko. Bo odsłoniłam wcześniej bluzkę, brzuch faluje, ona się rusza, przesuwa a ja mogłam tylko obserwować bo nie czułamOd dwóch dni maluch jest jakoś mniej aktywny..czuję go ale rzadziej..
Hehe no dokładnie u mnie dziś po południu to dwa razy tak mocno się ruszal wlasnie heheMoja tez tak maczasami i od niechcenia kopnie
a czasami to jakby chciala juz wyjsc
![]()
Korzystaj ile sie daW Lidlu raz mnie Pani poprosila żebym przeszła do przodu bo mają kasę pierwszeństwa a ludzie zaraz byli oburzeni... ale przeszłam do przodu na złość jak widzialam miny niektórych
Natomiast u rzeźnika i w Piccolo panie z uśmiechem proszą ale dziękuję i nie korzystam dopóki dobrze się czuje.
Zbierają siły na po porodzieEh no nie wiem..moze dluzej śpią po prostu![]()