reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
W Lidlu raz mnie Pani poprosila żebym przeszła do przodu bo mają kasę pierwszeństwa a ludzie zaraz byli oburzeni... ale przeszłam do przodu na złość jak widzialam miny niektórych :realmad:
Natomiast u rzeźnika i w Piccolo panie z uśmiechem proszą ale dziękuję i nie korzystam dopóki dobrze się czuje.

Od dwóch dni maluch jest jakoś mniej aktywny..czuję go ale rzadziej..
A ja jeszcze zauważyłam , że mała się często rusza a ja tego nie czuję. Widocznie w tym miejscu mam łożysko. Bo odsłoniłam wcześniej bluzkę, brzuch faluje, ona się rusza, przesuwa a ja mogłam tylko obserwować bo nie czułam :) więc czasem nie ma się coś martwic :):)

W Lidlu raz mnie Pani poprosila żebym przeszła do przodu bo mają kasę pierwszeństwa a ludzie zaraz byli oburzeni... ale przeszłam do przodu na złość jak widzialam miny niektórych :realmad:
Natomiast u rzeźnika i w Piccolo panie z uśmiechem proszą ale dziękuję i nie korzystam dopóki dobrze się czuje.
Korzystaj ile sie da ;) tez pewnie bym poszla tymbardziej jakbym widziala oburzenie ludzi ;) znajac siebie ,jesli ktos by sie odezwal.. wpuscilabym do kasy pierwszenstwa z bardzo ale to bardzo milym usmiechem ;) jestem cholernie cyniczna ;)

reklama
Do góry