reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak tam niedziela mija dziewczyny?
My byliśmy na 13 w kosciele, od razu po pojechaliśmy na lody (przed obiadem [emoji23])
Zobacz załącznik 868186
Wróciliśmy do domu i leżę, bo zaczęło mnie coś kuc w brzuchu jakby na kolkę i strasznie bolał mnie kręgosłup w krzyżu, nawet nie mam ochoty na obiad, zreszta po takich lodach :p mój mnie wyciąga do teściów, ale staram się to przeciągnąć jak mogę :D poza tym nie czuje się jeszcze tak dobrze, do tego mała dokazuje, cały czas zasadza mi jakies kopniaki i znęca się nad mama :p

Pychotka 8-)

reklama
Jak tam niedziela mija dziewczyny?
My byliśmy na 13 w kosciele, od razu po pojechaliśmy na lody (przed obiadem [emoji23])
Zobacz załącznik 868186
Wróciliśmy do domu i leżę, bo zaczęło mnie coś kuc w brzuchu jakby na kolkę i strasznie bolał mnie kręgosłup w krzyżu, nawet nie mam ochoty na obiad, zreszta po takich lodach :p mój mnie wyciąga do teściów, ale staram się to przeciągnąć jak mogę :D poza tym nie czuje się jeszcze tak dobrze, do tego mała dokazuje, cały czas zasadza mi jakies kopniaki i znęca się nad mama :p

Ja leżę , z małymi przerwami na zaglądanie do kuchni jak tam sos :)
Ale lody pyszne !!❤️
Też się wybierzemy za dwa tygodnie mmniam ❤️
A moja kolejny dzień ma focha i mamę gdzieś :p

Moi rodzice jutro odbierają nasz wózek :D już bym chciała mieć ta furę w domu ❤️ Mozliwe, ze wcześniej pojedziemy go zabrac, bo jak wcześniej pisałam to jednak potrzebujemy więcej farby na pomalowanie pokoju małej. Moja siostra już wczoraj kupiła, a tata jedzie we wtorek do Niemiec. Myslalam, ze może pojedziemy w przyszła niedziele do niego (akurat Dzien ojca w sobotę) i zabierzemy sobie to wszystko, a tata się ucieszy, ze go odwiedzimy, a my będziemy mogli zacząć działać z pokojem :D

A kupiłaś już ?
Jaki wybrałaś ?:)
Tak stoi w kartonie i czeka :) bo wydatki dzielilismy i co miesiąc coś kupowalismy.
Wybrałam bebetto Tito s line.
Screenshot_2018-06-17-16-58-03-584_com.android.chrome.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-17-16-58-03-584_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-06-17-16-58-03-584_com.android.chrome.png
    149,8 KB · Wyświetleń: 323
Ja leżę , z małymi przerwami na zaglądanie do kuchni jak tam sos :)
Ale lody pyszne !!❤️
Też się wybierzemy za dwa tygodnie mmniam ❤️
A moja kolejny dzień ma focha i mamę gdzieś :p
Sos? Pomyślałam o kluseczkami z sosem mmm :p lody zawsze dobre :D ja jestem ciekawa jak moja mała jest ułożona, bo nie potrafię jej za bardzo zlokalizować, ale może we wtorek zrobią nam usg w szpitalu to zapytamy :p

Moi rodzice jutro odbierają nasz wózek :D już bym chciała mieć ta furę w domu ❤️ Mozliwe, ze wcześniej pojedziemy go zabrac, bo jak wcześniej pisałam to jednak potrzebujemy więcej farby na pomalowanie pokoju małej. Moja siostra już wczoraj kupiła, a tata jedzie we wtorek do Niemiec. Myslalam, ze może pojedziemy w przyszła niedziele do niego (akurat Dzien ojca w sobotę) i zabierzemy sobie to wszystko, a tata się ucieszy, ze go odwiedzimy, a my będziemy mogli zacząć działać z pokojem :D
Widzisz jak super się złożyło :) a dopiero tak się martwiłas :) a twój tata pracuje w Niemczech ?

reklama
Do góry