Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurde biedna jesteś, powinien Cię przyjąć, miała byś pewność że wszystko jest ok. Trzymam mocno kciuki! Plamienia często się zdarzają na tym etapie ale zawszę lepiej sprawdzić. Mój gin mnie przyjmował od razu w ten sam dzień nawet jeżeli było to tylko jednorazowe plamienie....Ja dalej dzisiaj plamie [emoji22] idę na badania i mam nadzieje, ze mnie jutro przyjmie wyjątkowo bo do 26.06 to się nerwowo wykończę. Na szczęście brzuch mnie nie boli dzisiaj. Martwi mnie jednak to, ze plamie mino duphastonu i luteiny. Zaczynam mieć czarne wizje [emoji22]
Dla własnego spokoju umów się na USG wcześniej. Wszystko będzie dobrze, głęboko w to wierzę !Ja dalej dzisiaj plamie [emoji22] idę na badania i mam nadzieje, ze mnie jutro przyjmie wyjątkowo bo do 26.06 to się nerwowo wykończę. Na szczęście brzuch mnie nie boli dzisiaj. Martwi mnie jednak to, ze plamie mino duphastonu i luteiny. Zaczynam mieć czarne wizje [emoji22]
Ja dalej dzisiaj plamie [emoji22] idę na badania i mam nadzieje, ze mnie jutro przyjmie wyjątkowo bo do 26.06 to się nerwowo wykończę. Na szczęście brzuch mnie nie boli dzisiaj. Martwi mnie jednak to, ze plamie mino duphastonu i luteiny. Zaczynam mieć czarne wizje [emoji22]
Dzień dobry dziewczynyjak wasze nocki? Ja miałam potworne koszmary, nic związane z ciążą ale coś strasznego, ciągle się budziłam
Pracującym szybkiego fajrantu a dziewczynom w domku spokojnego dnia!
Jestem już po badaniach. Mam wyniki od razu przesłać lekarzowi i poproszę go zeby mnie jutro przyjął
Zobacz załącznik 868315 Dzień dobry moje drogie milego dnia wam zycze u mnie znow mdlosci lekkie z rana sie pojawiaja a poza tym ok tak jak pisalam wczoraj swierze zdjecie wyciaglo mnie jeszcze bardziej
Wlansie to mnie martwi najbardziej. To plamienie po nocy [emoji853] musi mnie jutro przyjść. Nie widzę innej możliwości a jak nie to pojadę na IPHej,
dziwne jest to, ze znowu plamisz nad ranem, gdzie przez resztę wczorajszego dnia był spokój (?) Sadze ze w tym przypadku lekarz powinien Cię dzis przyjąć, chociażby dla potwierdzenia ze nic złego się nie dzieje i w celu zwiększenia dawki leków (jeśli zajdzie taka potrzeba). Nie bagatelizuj tego skoro to drugi dzień plamienia, czasem czas jest na wagę złota. Pojedź na badania (te o które Cię prosił) i zarejestruj się na dziś.