miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Aaa... Przyszła właśnie zawieszka do smoczka [emoji7]
Zobacz załącznik 868392
Śliczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa... Przyszła właśnie zawieszka do smoczka [emoji7]
Zobacz załącznik 868392
Łazienka wypucowana![]()
Po południu czekamy na info co z naszą astrą bo Tomek już mówi że tęskni za swoją perełką
Gorzej jak naprawa wyjdzie drogo albo jak mechanikowi nie uda się znaleźć problemu..
Zostaje mi przygotować obiad - dziś makaronik ze szpinakiem, wykąpać się, odebrać zaświadczenie z kadr, skoczyć do bankomatu i na 17:30 prenatalne a jak wrócimy to mamy zaplanowaną rozmowę na skajpaju z teściami bo teściowa bardzo chce zobaczyć fotki z prenatalnych a teściu chce się dowiedzieć co z naszym samochodem(boi się że nie damy rady do nich przyjechać w piątek
)
Ja mam fazę na swinki już z dobre 10 lat i myśle ze to raczej 'miłość' na całe życie [emoji23] Mam nawet pepe w ubranku Haha
Zobacz załącznik 868395
U nas dziś bardzo pracowicie ... Sprzątanie samochodów [emoji23][emoji23]
Muszę uważać żeby się nie przemęczyć [emoji23]
A wygląda to tak : Zobacz załącznik 868405
Nie niczym nie sprawdzała szyjki ani usg ani palcem . Ginekolog zawsze mi sprawdza tylko palcami . Myslalam ze na takim trzecim usg 28-32 tydzień to ich obowiązek sprawdzić . Miałam skierowanie w Medicover w ramach abonamentu i dzis skorzystałam wlasnie .A może to i lepiej ? Bo palcami sprawdziła czy zamknięte wrota ?
Ja to ogólnie wolę jak mi mój ginekolog mierzy szyjkę bo inny ginekolog , sprzęt i pomiar wychodzi inaczej a my się stresujemy że się skraca jak się okazuje często niepotrzebnie [emoji4]
Fajnie że się mała obkrecila.. ja od kilku dni też czuje dziwny brzuch, tak nisko. Mam cichą nadzieję że mój bąbelek też zrobił salto![]()
Tak, czy siak, żadna z nas już młodsza nie będzie[emoji16] przynajmniej rocznikowo[emoji16] Duchem to ja nadal mogę mieć 18 lat[emoji23]