E
Ewka34
Gość
A ja w 2004 r rodzilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] miedzy Toba a moja mala jest 7 lat [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja w 2004 r rodzilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] miedzy Toba a moja mala jest 7 lat [emoji23]
To Ty takie dziecko jak moj brat
Chce mniej więcej tak samo z wykorzystaniem urlopu zaległego tylko w 2019, w 2020 jak poczekasz jeszcze kilka msc to przedszkola są już od 2,5 latZależy kiedy planujesz wrócić do pracy?
Ja chce wrócić wrzesień/październik 2020 u dopiero wtedy w kwietniu 2020 roku będę szukała żłobka dla małej i pracy.
Tesciowa ma ogrod.. zreszta moim zdaniem ,moglby sobie pobiegac, bo to tylko truskawki sa.. ale jak juz mowilam nie wpierdzielam sie juz bo to nie moje psy.. moje psy bylyby w domu a nie na dworze i spalyby ze mna.. a nie przy grzejniku uwiazane..Widać, że taki biedny. A nie możesz go wypuścić żeby sobie biegał ? Macie tam kury czy coś ?
No nie wiem. Mój zawsze ma duże kolejki a siedzi przy pacjentce tyle ile potrzebuje. I USG, badanie i później rozmowa, tłumaczenie. Może to zależy od lekarzaNo ma... ale już na Ta chwile przestałam się tym przejmować bo zostało mi 2 miesiące... ehm jeszcze 2 miesiace wstecz miałam wielkiego bulwersa do niego, ale tak to jest chyba jak się chodzi do lekarza który mimo ze jest prywatny ma sznurek pacjentek i nie może sobie pozwolić na szukanie dobrego ujścia bo czas go nagli...
Mamo !A ja w 2004 r rodzilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] miedzy Toba a moja mala jest 7 lat [emoji23]
Slodziak ❤❤Tez pochwale sie swoim zwierzem, ktory niedawno zwymiotowal. Nie znam sie na kotach, mamy go od marca ale podobno to normalne u kotow jak jest im goraco... a ostatnio mu sie zdarza. Cale szczescie, ze ja nie musze tego sprzatac, bo mam czlowieka od tegoZobacz załącznik 868451
To Ty takie dziecko jak moj brattylko on ma troche inne podejscie do zycia. Poza nauka glownie imprezuje
czyli za predko nie bede ciocia z jego strony
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Mamo !
[Emoji23]