reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zależy kiedy planujesz wrócić do pracy?

Ja chce wrócić wrzesień/październik 2020 u dopiero wtedy w kwietniu 2020 roku będę szukała żłobka dla małej i pracy.
Chce mniej więcej tak samo z wykorzystaniem urlopu zaległego tylko w 2019, w 2020 jak poczekasz jeszcze kilka msc to przedszkola są już od 2,5 lat

Widać, że taki biedny. A nie możesz go wypuścić żeby sobie biegał ? Macie tam kury czy coś ?
Tesciowa ma ogrod.. zreszta moim zdaniem ,moglby sobie pobiegac, bo to tylko truskawki sa.. ale jak juz mowilam nie wpierdzielam sie juz bo to nie moje psy.. moje psy bylyby w domu a nie na dworze i spalyby ze mna.. a nie przy grzejniku uwiazane.. ;)

No ma... ale już na Ta chwile przestałam się tym przejmować bo zostało mi 2 miesiące... ehm jeszcze 2 miesiace wstecz miałam wielkiego bulwersa do niego, ale tak to jest chyba jak się chodzi do lekarza który mimo ze jest prywatny ma sznurek pacjentek i nie może sobie pozwolić na szukanie dobrego ujścia bo czas go nagli...
No nie wiem. Mój zawsze ma duże kolejki a siedzi przy pacjentce tyle ile potrzebuje. I USG, badanie i później rozmowa, tłumaczenie. Może to zależy od lekarza

Tez pochwale sie swoim zwierzem, ktory niedawno zwymiotowal. Nie znam sie na kotach, mamy go od marca ale podobno to normalne u kotow jak jest im goraco... a ostatnio mu sie zdarza. Cale szczescie, ze ja nie musze tego sprzatac, bo mam czlowieka od tego :D
IMG_20180314_195429.jpg

Załączniki

• IMG_20180314_195429.jpg
    IMG_20180314_195429.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 303
reklama
Do góry