E
Ewka34
Gość
Uuuu.. kiepsko.. zeby senegal byl lepszy.. bo z senegalem graja nie?0:2 niestety....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuuu.. kiepsko.. zeby senegal byl lepszy.. bo z senegalem graja nie?0:2 niestety....
Szczerze to w ogole bym jej nie szczepila, ale by mi dziecko zabrali..Moi tez nie byli na ospę , tylko te 3 dawki infanrix hexa 6 w 1 plus pneumokoki i na tym koniec . Z malutka zrobie jak ty![]()
Ja juz nie oglądam , to nie na moje słabe nerwy ciężarnejUuuu.. kiepsko.. zeby senegal byl lepszy.. bo z senegalem graja nie?
Tak z SenegalemUuuu.. kiepsko.. zeby senegal byl lepszy.. bo z senegalem graja nie?
Gdzie się wypożycza taki adapter? My za tydzień jedziemy na zlot kabrioletów koło Łodzi (430km) i muszę wypożyczyć.U mnie 30 zł za pierwszy miesiąc a 10 zł za każdy kolejny a ja wzięłam na 2 miesiące dlatego 40 zapłaciłamtam gdzie wpożyczałam widać było że cieszą się popularnością bo pani zapytała czy to my dziś dzwoniliśmy w sprawie adaptera a w sumie wstąpiliśmy tam bo mieliśmy po drodze
![]()
Dawaj znać bo ja sie boje iść do tv i patrzećMamy jednego gola
Ja tez dostalam maila z jakims olejkiem na rozstepy chyba...A ja jeszcze niei cos mi sie wydaje ze nie dostane.. bo dali mi oliwke za grosz.. :/
U nas w hurtowni z akcesoriami dla dzieci. Wpisalam w google i mi znalazloGdzie się wypożycza taki adapter? My za tydzień jedziemy na zlot kabrioletów koło Łodzi (430km) i muszę wypożyczyć.
Dzięki, poszukam jutro gdzie u nas dostanę.U nas w hurtowni z akcesoriami dla dzieci. Wpisalam w google i mi znalazlo![]()